Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 23. květen 2007 11:54 Předmět: Praha |
|
|
Přátelé,kamarádi,bratři a sestry! Prosím poraďte - kde v Praze se dají sehnat Zeměplochy v angličtině?příští středu tam jedu na školení,tak doufám že nám přes den udělají nějakou pauzu a já vyrazím nakupovat... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 23. květen 2007 13:39 Předmět: |
|
|
Něco mají v prodejně Neoluxoru v Knihkupectví Nový Smíchov (informace zde).
Nedávno jsem tam viděl některé zeměplochy, sérii o nomech a Johnnym, Dobrá znamení, všechny příběhy ze Zeměplochy, Vědu na Zeměploše... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sargon

|
Zaslal: středa 23. květen 2007 14:01 Předmět: |
|
|
A hned pár kroků od Novýho Smíchova je Kanszberger,tam taky něco najdeš,a samozřejmně Krakatit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nenapadáměžádnýméno Anonymní
|
Zaslal: středa 23. květen 2007 14:11 Předmět: |
|
|
Kanzelsberger na Václavskym náměstí. Tam taky nějaký maji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 23. květen 2007 14:20 Předmět: |
|
|
nenapadáměžádnýméno napsal: | Kanzelsberger na Václavskym náměstí. Tam taky nějaký maji. | Lepší je ten dolní Kanzelsberger. Pokud tam tedy ještě je. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: středa 23. květen 2007 14:59 Předmět: |
|
|
Díky moc všem!A ještě bych to upřesnil - jde mi o ty pratchettovky, které v angličtině v Brně prostě NEJSOU...tj. Nanny Ogg´s Cookbook, Last Hero, Art Of Discworld, Unadulterated Cat...myslíte, že bych na ně v Praze v nějakém regálu narazil? Nerad si objednávám zboží po internetu,takže jde fakt o to jestli je objevím v "kamenném obchodě"...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: středa 23. květen 2007 16:09 Předmět: |
|
|
Sargon napsal: | A hned pár kroků od Novýho Smíchova je Kanszberger |
Na to jsem úplně zapomněl... Tam toho mají docela dost... Před nějakým časem tam měli i Kdepak je má kravička?... V originále.
Posledního hrdinu v angličtině jsem viděl asi před měsícem v Neoluxoru na Václavském náměstí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: středa 30. květen 2007 17:56 Předmět: |
|
|
tak nic...pauza sice byla,ale tak krátká,že nemělo cenu někam vyrážet...asi si někdy v sobotu udělám do Prahy výlet individuálně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
effel

Založen: 1.5.2007 Příspěvky: 1698 Bydliště: Brno - zlatej střed Evropy
|
Zaslal: čtvrtek 31. květen 2007 3:07 Předmět: |
|
|
The Mole a co takhle skusit v Brne osobni objednavku u Barvice a Novotneho? Ja tam delam praxi a brigadu, tak se ti muzu poptat
ale v cestine je kucharka starenky Oggove beznadejne vyprodana a sehnat jde jedine v antikvariatech jak je to v anglictine nevim ja jsem zasadne v beletrii
btw. uz zas jsi zmenil ikonku? tahle je aspon dobra Irons *IN LOVE* |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čtvrtek 31. květen 2007 7:30 Předmět: |
|
|
effel napsal: | The Mole a co takhle skusit v Brne osobni objednavku u Barvice a Novotneho? Ja tam delam praxi a brigadu, tak se ti muzu poptat
ale v cestine je kucharka starenky Oggove beznadejne vyprodana a sehnat jde jedine v antikvariatech jak je to v anglictine nevim ja jsem zasadne v beletrii
btw. uz zas jsi zmenil ikonku? tahle je aspon dobra Irons *IN LOVE* | Že bychom se někdy v tomto skvělém obchodu setkali?PS:a myslíš,že byses mohl poptat těch,kdo mají na starost anglickou literaturu v prvním patře, zda je možné zamluvit si ty knihy od Pratchetta,které tam v regálu vůbec nemívají?jde mi právě o tu Nanny Ogg´s Cookbook, Unadulterated Cat, Last Hero..za poslední tři roky jsem je u vás v tom anglickém regálu vůbec neviděl..jsou tam jen klasické Discworlds a Discworlds for younger readers (TAMAHER, WFM, HFOS), potom knihy o Johnnym, Good Omens,knihy o Nomech... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Case Noční hlidka

|
Zaslal: čtvrtek 31. květen 2007 9:04 Předmět: |
|
|
Popravdě, v Praze se v centru sežene Zeměplocha v originále prakticky v každém knihkupectví.
A pokud jde o objednání přes net a poslání, tak megabooks.cz (knížky možno vyzvednout i osobně ve Vyškově). |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čtvrtek 31. květen 2007 10:19 Předmět: |
|
|
effel napsal: | ale v cestine je kucharka starenky Oggove beznadejne vyprodana a sehnat jde jedine v antikvariatech |
Není. Například v Neoluxoru je ještě k mání.
TheMole napsal: | PS:a myslíš,že byses mohl poptat... |
Mám takový dojem, že effel je ženského pohlaví.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
effel

|
Zaslal: čtvrtek 31. květen 2007 11:44 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | effel napsal: | The Mole a co takhle skusit v Brne osobni objednavku u Barvice a Novotneho? Ja tam delam praxi a brigadu, tak se ti muzu poptat
btw. uz zas jsi zmenil ikonku? tahle je aspon dobra Irons *IN LOVE* | Že bychom se někdy v tomto skvělém obchodu setkali?PS:a myslíš,že byses mohl poptat těch,kdo mají na starost anglickou literaturu v prvním patře, zda je možné zamluvit si ty knihy od Pratchetta,které tam v regálu vůbec nemívají?jde mi právě o tu Nanny Ogg´s Cookbook, Unadulterated Cat, Last Hero..za poslední tři roky jsem je u vás v tom anglickém regálu vůbec neviděl..jsou tam jen klasické Discworlds a Discworlds for younger readers (TAMAHER, WFM, HFOS), potom knihy o Johnnym, Good Omens,knihy o Nomech... |
samozrejme
ja se ti martiny a jitky zeptam vydzis to do pondelka? stejne tam budu muset jit dat vedet, jestli jsem udelala maturu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
effel

|
Zaslal: čtvrtek 31. květen 2007 11:47 Předmět: |
|
|
DORFL napsal: | effel napsal: | ale v cestine je kucharka starenky Oggove beznadejne vyprodana a sehnat jde jedine v antikvariatech |
Není. Například v Neoluxoru je ještě k mání.
TheMole napsal: | PS:a myslíš,že byses mohl poptat... |
Mám takový dojem, že effel je ženského pohlaví.  |
mno hele, pokud jde o neoluxor tak tam nedelam...asi to nekde vysmelily...ale kazdopadne v zadne brnenskem knihkupectvi ji nesezens..muzes mi verit, barvic je nevyznamejsi brnenske knihkupectvi a ja se snazila kucharku objednavat uz pred rokem (protoze jsem si ji chtela sama koupit) a z nakladatelstvi doslo mile oznameni ze ji maji rozebranou a dotisk neplanuji...tot muj profesionalni nazor knihkupce...
a ano jsem holka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čtvrtek 31. květen 2007 13:00 Předmět: |
|
|
effel napsal: | TheMole napsal: | Že bychom se někdy v tomto skvělém obchodu setkali?PS:a myslíš,že byses mohl poptat těch,kdo mají na starost anglickou literaturu v prvním patře, zda je možné zamluvit si ty knihy od Pratchetta,které tam v regálu vůbec nemívají?jde mi právě o tu Nanny Ogg´s Cookbook, Unadulterated Cat, Last Hero..za poslední tři roky jsem je u vás v tom anglickém regálu vůbec neviděl..jsou tam jen klasické Discworlds a Discworlds for younger readers (TAMAHER, WFM, HFOS), potom knihy o Johnnym, Good Omens,knihy o Nomech... |
samozrejme
ja se ti martiny a jitky zeptam vydzis to do pondelka? stejne tam budu muset jit dat vedet, jestli jsem udelala maturu  | To by bylo skvělý,díky moc!Možná si mě budou i pamatovat,já jsem ten cvok co tam minulé letní prázdniny každý týden přišel a odnesl si čtyři discworldy ...a teď momentálně jsem jim vykoupil všechny bondovky v angličtině. PS:jo,a soráč za mužské oslovení,ale když ta tvá ikonka...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|