Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Letax

|
Zaslal: středa 08. květen 2013 14:41 Předmět: Film Poslední odměna. |
|
|
Dobrý den,
pravděpodobně jste někteří z Vás již zaznamenali, že na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku vzniká nekomerční filmová adaptace povídky Terryho Pratchetta "Poslední odměna".
Rádi bychom pozvali všechny fanoušky na naši Facebookovou stránku www.facebook.com/finalreward kde můžete sledovat informace o tomto vznikajícím filmu, fotografie z natáčení, postupně zde budou přibývat různé upoutávky, trailery, plakáty a další materiály.
Film je dělaný "fanoušky pro fanoušky", takže Vaše podpora je pro nás klíčová. Děkujeme za každý "like&share", který nám pomůže dostat film více do podvědomí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mágor Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 3.3.2009 Příspěvky: 2769 Bydliště: Prágl, Okurkystadt
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Samotaaar
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alan
|
Zaslal: sobota 16. listopad 2013 21:10 Předmět: Dotaz |
|
|
Zdravim,
proc neni nikde na vasich strankach zadna zminka o tom, ze se v utery bude v brne promitat film podle Pratchetta? Podle mě jde o celkem zasadni udalost pro nas fanklub, tak nechapu, proc se tady o tom neinformuje? Bavil jsem se s par lidma a nikdo o tom moc nevi. My tam s pritelkyni vyrazime, ale bylo by fajn, kdyby nas tam prislo vic. Samozrejme chapu, ze ne vsichni jsou z Brna, ale pro ty, co jsou a v okoli, by to melo byt lakave.
peknou sobotu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scara

Založen: 17.3.2013 Příspěvky: 186 Bydliště: (Kurví) Díra na Hané
|
Zaslal: sobota 16. listopad 2013 21:27 Předmět: |
|
|
Tak nám k tomu řekni něco bližšího. Jsme jen lidi a nemáme oči všude. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alan
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
scara

Založen: 17.3.2013 Příspěvky: 186 Bydliště: (Kurví) Díra na Hané
|
Zaslal: sobota 16. listopad 2013 21:54 Předmět: |
|
|
Díky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 17. listopad 2013 11:27 Předmět: Re: Dotaz |
|
|
Alan napsal: | Zdravim,
proc neni nikde na vasich strankach zadna zminka o tom, ze se v utery bude v brne promitat film podle Pratchetta? Podle mě jde o celkem zasadni udalost pro nas fanklub, tak nechapu, proc se tady o tom neinformuje? Bavil jsem se s par lidma a nikdo o tom moc nevi. My tam s pritelkyni vyrazime, ale bylo by fajn, kdyby nas tam prislo vic. Samozrejme chapu, ze ne vsichni jsou z Brna, ale pro ty, co jsou a v okoli, by to melo byt lakave.
peknou sobotu! |
Informace je ode dneška i na stránkách discworld.cz. Info o premiéře jsem dostal až v pátek a dříve jsem se k tomu nedostal. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knihomol r. .303.

Založen: 25.2.2009 Příspěvky: 3247 Bydliště: Knihovna města Ostravy, C-P
|
Zaslal: středa 20. listopad 2013 0:07 Předmět: |
|
|
No tak já napíšu svůj dojem:
Jsem naprosto spokojen.
V rámci kontextu tomu není co vytknout, ba naopak jsem byl někdy překvapen, jak se jim to či ono povedlo.
A neberte to jako rouhání. Ale v jistém smyslu se mi to líbilo víc jak původní povídka. Totiž, když jsem ji četl, tak mi postavy nebyly moc sympatické. Ale ve filmu už ano. Možná je to taky tím, že jsem to četl už dávno, a v patnácti některé věci vnímá člověk jinak, než ve dvaceti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
germik

Založen: 13.5.2010 Příspěvky: 1379 Bydliště: 4 stěny, stůl a postel...
|
Zaslal: středa 20. listopad 2013 0:55 Předmět: Re: Dotaz |
|
|
Alan napsal: | Zdravim,
peknou sobotu! |
Hernajs, proč mi to zrovna TOHLE neukázalo jako novinku a já si toho všiml teď?!?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Letax

|
Zaslal: čtvrtek 21. listopad 2013 18:58 Předmět: |
|
|
Knihomol: Díky za pochvalu:) Škoda, že jsme se (asi?) nepotkali třeba na baru. Rád bych si konečně popovídal face to face s někým, kdo četl tu povídku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knihomol r. .303.

Založen: 25.2.2009 Příspěvky: 3247 Bydliště: Knihovna města Ostravy, C-P
|
Zaslal: čtvrtek 21. listopad 2013 19:34 Předmět: |
|
|
Letax napsal: | Knihomol: Díky za pochvalu:) Škoda, že jsme se (asi?) nepotkali třeba na baru. Rád bych si konečně popovídal face to face s někým, kdo četl tu povídku. |
To jsme se bohužel nepotkali. Odešel jsem po debatě s tvůrci, nejsem lev salónů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Duirin

|
Zaslal: úterý 10. prosinec 2013 17:57 Předmět: Dalsi promitani |
|
|
Na premieru v Praze se bohuzel nedostanu, budu na horach Jak je planovano dalsi promitani? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|