Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 03. prosinec 2007 11:46 Předmět: Tým stránek Discworld.cz |
|
|
Protože si stránky činí čím dál větší nároky na můj čas, rozhodl jsem se pokusit se vytvořit tým lidí, který by mi pomáhal s jejich provozem. Vyzývám proto všechny zdejší fanoušky, kteří mají čas a ochotu mi pomoci, aby se zde přihlásili. Jsem si jistý, že využiji každého, kdo se přihlásí. Beru také jakékoliv návrhy, jak byste mi dokázali se stránkami konkrétně pomoci.
Zde je seznam těch, co již se stránkami pomáhají:
Hadati - je autorem téměř všech textů na stránkách, zejména novinek
Miles - je webmaster, takže přes všechny ty technické věcičky
VeHaLi - provádí korekce textů
puczmeloun - upozorňuje na novinky o Zeměploše a TP
TheMole - stará se o aktualizaci Česko-anglického slovníku postav
Potřebujeme zejména další vyhledávače novinek, autory článků a novinek a korektory. Hodí se nám ale každá ruka, zejména, pokud se propojíme se zeměplošskou wikipedií, což máme prozatím v plánu.
Nejspíš bychom využili i někoho, kdo by mohl pomoci webmasterovi po technické stránce.
Ale neodmítnu žádné ochotné ruce. Myslím, že dokážu najít práci pro každého, kdo o ni bude stát. Nestyďte se proto svou pomoc nabídnout.
Také se zde vyjádřete, zda byste byli ochotní pomoci s organizací Zeměplochaconu, pokud se uskuteční. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max

Založen: 1.2.2007 Příspěvky: 468 Bydliště: Bratislava, Levice
|
Zaslal: pondělí 03. prosinec 2007 12:10 Předmět: |
|
|
Môžte so mnou rátať  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yzergin
|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 9:08 Předmět: |
|
|
no muzu pomoci, treba mazat SPAM a s conem muzu taky, at uz s pripravou nebo pokud budete chtit tak pozadam lidi od DDR a zajistim DDRko jako doprovodnou akci (samozrejme muzu zajistit Singstar ale to nerikam moc nahlas ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Voronde Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 9:18 Předmět: |
|
|
Pokud si pamatuju, tak už mi nějaká práce na conu byla svěřena (osudová chyba, to mi věřte ) a snad jsem slíbila i nějaké vyhledávání novinek... Takže se pochopitelně hlásím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silence Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 10:23 Předmět: |
|
|
Ráda pomůžu s conem - třeba přinést, odnést, uklidit apod. Takový ty nemyslící činnost bych zvládla.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seqoy Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 11:00 Předmět: |
|
|
Noo, s cim presne potrebuje Majls pomoct ?
Yzi: Co se tyce DDR a SingStar, tak to se ani trosku nehodi...nebo se mylim ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majls

|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 13:00 Předmět: |
|
|
Seqoy napsal: | Noo, s cim presne potrebuje Majls pomoct ?  |
podle me ani v nicem. jen mam hodne práce tak obcas musi Hadati chvilku(no možná vic chvilek) cekat nez mam cas na jeho nápady .....a taky me obcas urgovat abych na to nezapomel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 14:16 Předmět: |
|
|
Seqoy napsal: | Noo, s cim presne potrebuje Majls pomoct ? ;)
Yzi: Co se tyce DDR a SingStar, tak to se ani trosku nehodi...nebo se mylim ? |
Máš pravdu, nehodí. O DDR tam opravdu nestojím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rausek Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 16:27 Předmět: |
|
|
No mě už bylo taky řečeno, že to, že budu na conu pomáhat, je samozřejmost...
Jinak ze strákama bych rád pomohl, i když absolutně netušim jak. Leda tak něco napsat, když budu mít čas a nápad... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Myriáda Netrefkoulová

Založen: 2.11.2007 Příspěvky: 903 Bydliště: Sto Lat, hlávka 22
|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 17:42 Předmět: |
|
|
No, abych se taky přihlásila o nějakou práci, bude-li mi někdo ochoten nějakou dát. Já jsem spíše ten typ přes jazyk český, takže psaní článků nebo korektury by nebyl problém. Popřípadě aj->čj překlady, ale netuším, bude-li to zapotřebí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 18:07 Předmět: |
|
|
Myriáda Netrefkoulová napsal: | No, abych se taky přihlásila o nějakou práci, bude-li mi někdo ochoten nějakou dát. Já jsem spíše ten typ přes jazyk český, takže psaní článků nebo korektury by nebyl problém. Popřípadě aj->čj překlady, ale netuším, bude-li to zapotřebí. 8) |
Korektoři hoří nejvíc. Pokud jsi opravdu ochotná, poskytnu ti práva na čtení ještě nevidaných novinek a můžeš začít hned. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 20:46 Předmět: |
|
|
Jinak, beru v patrnost všechny nabídky a určitě využiji každého, takže se nebojte, že jsem na vás zapomněl. Jen bude nějakou dobu trvat, než využiji služeb každého z vás. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 04. prosinec 2007 22:18 Předmět: |
|
|
Také bych rád s něčím pomohl. Nedokážu si ale pořádně představit, co by to tak mohlo být...
Klidně bych s něčím pomohl i na Trpasliconu, ale asi tam budu hlavně skákat s ikonografem a dělat dokumentaci. Ale docela bych se viděl v podobné činnosti jako Silence.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Astfglt

|
Zaslal: středa 05. prosinec 2007 0:00 Předmět: |
|
|
Hadati napsal: | Myriáda Netrefkoulová napsal: | No, abych se taky přihlásila o nějakou práci, bude-li mi někdo ochoten nějakou dát. Já jsem spíše ten typ přes jazyk český, takže psaní článků nebo korektury by nebyl problém. Popřípadě aj->čj překlady, ale netuším, bude-li to zapotřebí.  |
Korektoři hoří nejvíc. Pokud jsi opravdu ochotná, poskytnu ti práva na čtení ještě nevidaných novinek a můžeš začít hned. |
Pokud opravdu správně chápu pojem korektor, tedy jakýsi "úpravář správnosti textu", kde je třeba detailní znalost češtiny, tak se hlásím taktéž. Snad jsem pokaždé svými příspěvky prokázal, že znám a ovládám gramatiku, stejně jako (snad) i optimální slovní zásobu. Co se týče překladů, asi to nebude tak schůdné jako v případě slečny Myriády Netrefkoulové, ale není to, řekl bych, špatné. Mám i oficiálně složenou státnici z korektury textu, interpunkce a rychlostního psaní na výbornou. Zkrátka, budou-li mé služby zapotřebí, rád si na Zeměplochu udělám čas. Snad jen nebude vadit, že jsem pouze čerstvý adolescent a tudíž ještě jaksi maturitu z ČJ nemám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
effel

Založen: 1.5.2007 Příspěvky: 1698 Bydliště: Brno - zlatej střed Evropy
|
Zaslal: středa 05. prosinec 2007 0:19 Předmět: |
|
|
No takze ja to reknu takhle, touhu pomoci mam, ale nemam na to cas a ani talent. Vzala jsem si na starosti par veci, ktere jsou pro me dulezite a navic jsem uplne leva na jazyky (at uz cizi, ci cesky a slovensky) takze se omlouvam, ze nepomuzu. Pri nejhorsim kdyztak na nejakem tom conu muzu pozametat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|