Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Pro nováčky: než na fóru U Prokopnutého bubnu odešlete první příspěvek, přečtěte si zdejší pravidla. |
|
Autor |
Zpráva |
Drizzt

|
Zaslal: neděle 01. říjen 2006 13:44 Předmět: Fórum |
|
|
Tak fórum i nový design stránek vypadjí opravdu pěkně. Ještě aby byla velká návštěvnost a bude to super. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 01. říjen 2006 13:57 Předmět: Re: Fórum |
|
|
Drizzt napsal: | Tak fórum i nový design stránek vypadjí opravdu pěkně. Ještě aby byla velká návštěvnost a bude to super. |
Ona se návštěvnost rapidně zvýší, až bude fungovat přesměrování ze starých stránek. Předpokládám, že se tak stane až někdy během zítřka, ale možná už někdy během dneška, když si Talaš vzpomene na mé vroucné prosby  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: neděle 01. říjen 2006 19:40 Předmět: |
|
|
Taky moc gratuluju k novemu designu konečně má oficiální česká Zeměplocha odpovídající zázemí...(btw soukromě moc děkuju za odkaz na moje stránky zemeplocha.xhosting.cz i kdyz se ted budou kvůli xhostingu přesunovat...takze se bude muset predelat adresa) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spem
|
Zaslal: středa 04. říjen 2006 21:03 Předmět: |
|
|
Tahle žlutá je moc příjemná pro oči, je to něco jiného než ta nemoderní myší ocelová šeď na mém "domácím" fóru.
Cheche, Gumbo paní Gogolové... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 05. říjen 2006 21:33 Předmět: |
|
|
Tak jsem tady a už se mě nezbavíte.
Jinak to tu vypadá opravdu pěkně.
Hospoda U prokopnutého bubnu, ano! Veřejný podnik, kde se lidé snaží dosáhnout pokročilého stavu mentální inkompetence opakovanou konzumací fermentovaných rostlinných nápojů.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: sobota 07. říjen 2006 14:51 Předmět: |
|
|
Stránky mají krásnou grafiku, jsou tak nějak aerodynamické a ta barva je příjemná A jsou tady věci, které mi na jiných diskuzních fórech chybí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eskarin
Založen: 9.10.2006 Příspěvky: 3 Bydliště: Bjonk, přechodné bydliště Ankh-Morpork
|
Zaslal: úterý 10. říjen 2006 13:45 Předmět: |
|
|
mne se tu taky líbí a sem rad ze sem to nasel protoze bych jinak byl uplne v lese |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ossis

|
Zaslal: pátek 20. říjen 2006 22:47 Předmět: |
|
|
Nové stránky jsou doopravdy povedené. Už dlouho se mě žádné tolik nezaujaly. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knize.Vladivoj Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 23.10.2006 Příspěvky: 3275 Bydliště: Praha-Morpork/Bjonk/Lancre
|
Zaslal: pondělí 23. říjen 2006 16:54 Předmět: |
|
|
Verrry gooood...příjemná barva a dobré prostředí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martinez

Založen: 25.10.2006 Příspěvky: 407 Bydliště: Kladno - město vydolovaného uhlí a spousty oceli žadonící o to aby byla sebrána
|
Zaslal: středa 25. říjen 2006 20:32 Předmět: |
|
|
Moc chválím - přechod rozhodně k lepšímu ...
Jenom fórum by si možná zasloužilo přidat ještě jeden skin, moje oči jsou z jiných webů (kde se dá skinovat) přivyklé na temno ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: úterý 31. říjen 2006 19:50 Předmět: |
|
|
NO co na to řict (jako hodnocení těchto stranek) snad jen, že diky - konečně mam v hlavě eště větši bordel než teď (viz chyby v překladech) --- a jak dál - doufam, že se tu bude ukazovat více lidi (jako snad každý) a jestli je někdo literarně nadán (nebo se alespoň o něco, někdy pokusil) tak bych bral forum s výtvory, pisemnostmy a jinym druhem textu přimo od navštěvniku. Připadně i komiksove pokusy. Včil hoj, pozor na nožičky a slunce v buši.
P.S. " Pochopils (Vilík Nac mac Figl), že jsem ti říkl, že ti dycky říknu, dyž to potentuješ a budeš se chovat hlúpo anebo ne-případ...pad-no?"
--- zavazadlo --- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majls

|
Zaslal: úterý 31. říjen 2006 20:04 Předmět: |
|
|
Martinez napsal: |
Jenom fórum by si možná zasloužilo přidat ještě jeden skin, moje oči jsou z jiných webů (kde se dá skinovat) přivyklé na temno ... |
diky za pochvlau.
hmm o temnem skinu budeme uvazovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majls

|
Zaslal: úterý 31. říjen 2006 20:06 Předmět: |
|
|
zavazadlo napsal: | jestli je někdo literarně nadán (nebo se alespoň o něco, někdy pokusil) tak bych bral forum s výtvory, pisemnostmy a jinym druhem textu přimo od navštěvniku. Připadně i komiksove pokusy.
|
tohle vsechno mame v planu. casem rozhodne nebude sekce Zemetvorba na stránkách tak prazdná jako ted. urcite je na co se tešit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nenapadáměžádnýméno Anonymní
|
Zaslal: pátek 03. listopad 2006 12:14 Předmět: |
|
|
Jednoduchý, účelný a hlavně plně funkční. Co víc si přát. Prostě bomba. Tisíceré díky autorům. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janetkag
|
Zaslal: pátek 03. listopad 2006 15:21 Předmět: |
|
|
moooc pekne...  |
|
Návrat nahoru |