Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ikshorm Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 17:54 Předmět: Magic the Gathering |
|
|
Pokémonům vstup zakázán!
Protože jsem z různých dřívějších náznaků pochopil, že v tomto klubu se nachází mnoho aktivních či bývalých hráčů MTG, zakládám toto vlákno.
Počítám, že bychom si zde mohli vyměňovat zkušenosti, zážitky, připadně i karty. Domlouvat partie, glosovat zajímavé starší karty a řešit přicházející série.
Vytvořeno po dohodě s náčelníkem HaDaTim, v případě nezájmu bude odstraněno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
germik

Založen: 13.5.2010 Příspěvky: 1379 Bydliště: 4 stěny, stůl a postel...
|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 17:57 Předmět: |
|
|
Nezájem snad ne ...
když už to tu je - co si myslíte o Plainswalkerech? Co sou na trhu, kloudně sem ještě Magic nehrál , ale přijde mi to jako přesílený potvory . Skororjako by nevěděli co ještě ještě do Magicu narvat...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rubína

Založen: 14.6.2009 Příspěvky: 1425 Bydliště: ostrůvek s jednou palmou
|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 17:59 Předmět: |
|
|
Myslím, že planeswalker má význam pouze proti jinému planeswalkerovi. Bratranec má Jace Belerena a odmítá tento můj názor akceptovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 18:01 Předmět: |
|
|
germik napsal: | Nezájem snad ne ...
když už to tu je - co si myslíte o Plainswalkerech? Co sou na trhu, kloudně sem ještě Magic nehrál , ale přijde mi to jako přesílený potvory . Skororjako by nevěděli co ještě ještě do Magicu narvat...  |
Zatím nemohu posoudit. Kolega nakoupil zhruba stejné množství balíků jako já a našel 4 PW, já ani jednoho. Teď jsem si koupil Nissu, bo jsem zeleno-černý a Garruk mi přijde k ničemu, ale Nissa asi velmi brzy vypadne ze standardu (ne, že by to pro mě něco znamenalo). Mám objednanou Lilianu Vess, tak uvidíme... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rubína

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rubína

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 18:05 Předmět: |
|
|
Ikshorm napsal: | germik napsal: | Nezájem snad ne ...
Zatím nemohu posoudit. Kolega nakoupil zhruba stejné množství balíků jako já a našel 4 PW, já ani jednoho. Teď jsem si koupil Nissu, bo jsem zeleno-černý a Garruk mi přijde k ničemu, ale Nissa asi velmi brzy vypadne ze standardu (ne, že by to pro mě něco znamenalo). Mám objednanou Lilianu Vess, tak uvidíme... |
Třeba mě by se Garuk velice hodil. Hraju za zeleno modrý a hlavní slovo u mě mají beasts, counter spelly a posilovače potvor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 18:06 Předmět: |
|
|
U Černého rytíře by měli pomalu požádat o bankovní licenci! Nechal bych si tam posílat výplatu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vildak Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 18:52 Předmět: |
|
|
Když už jsme u těch balíků, tak copak hrajete:
Já se pokoušel o čistě zelený s extra silnými potvorami a taky mám jeden multicolor s pěti barvami, ale ten má šíleně pomalý rozjezd, takže jsem většinou umlácen, než stačím něco zkombinovat.
Jinak bych si rád postavil nějaký červeno-zelený, ale to bych se do toho zase musel vpravit a pak nakoupit něco nového... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 18:56 Předmět: |
|
|
Zelený s mnoha elfy, kvůli maně. Mám tam jen 12 lesů, 1 Mystifying Maze a 2x Swamp kvůli 2 Diabolic Tutorům, 2 Doom Bladům a pár dalším černým kartám. Silné zelené potvory omezuji. Měl jsem tam Liege of the Tangle, ale nikdy se mi ji nepodařilo použít...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 19:03 Předmět: |
|
|
V tom multicoloru je třeba tenhle fešák...
Úplně dostávám chuť si ho zase zahrát. Takže: Máte také někdo balíček s velice pomalým rozjezdem, případně čas pomoci mi na některém z budoucích srazů vymyslet rychlejší rozjezd? [size=á](poříditelný maximálně za cenu ojeté felicie... [/size] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
germik

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 19:05 Předmět: |
|
|
Já hraju víc balíků, kerý podle nálady střídám - mám tam balíček Sliverů - červeno-bílo-zelený ve kterém jsou jen asi 3 nebo 4 potvory nonsliver, pak mám balík založený na Rituals of rebirdth - zeleno-bílo-černý v čele s Tenebem Harvesterem a Jeditem of Efrawa, plný ničivých kouzel (terrory) i posilováků (Blanchwoody apod.). Taky tak různě střídám zeleno-bílo-červený/černý. Jediná barva za kterou jsem nikdy nehrál je modrá - prostě se mi nelíbí její styl...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 19:06 Předmět: |
|
|
germik napsal: | Jediná barva za kterou jsem nikdy nehrál je modrá - prostě se mi nelíbí její styl...  |
podepisuji se pod to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
germik

|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 19:30 Předmět: |
|
|
A to je právě důvod, proč jsem chtěl založit tohle vlákno - edice, o kterých jsem snad ani neslyšel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
germik

|
Zaslal: neděle 02. leden 2011 19:48 Předmět: |
|
|
Myslíš Slivery, nebo ten zbytek?
Všechno je to stará dobrá devátá edice
Nevim jak vám, ale mě přijde, že v desátej edici jsou ty karty strašně přesílený ...
Já mám (co do vzhledu) nejradši starý černý karty
a takovejch mám...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|