Obsah fóra U Prokopnutého bubnu U Prokopnutého bubnu
Vaše oblíbená hospoda nyní již i na hexnetu!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelùSeznam uživatelù   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PøihlášeníPøihlášení 

editace profilu v "seznamu èlenù"

Pøidat nové téma   Zaslat odpovìï    Obsah fóra U Prokopnutého bubnu -> Otázky ohlednì fóra a stránek discworld.cz
Zobrazit pøedchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Terkaraj

Pøíspìvky: 2
Bydlištì: Kozinova, Šumperk

PøíspìvekZaslal: sobota 14. únor 2015 18:10     Pøedmìt: editace profilu v "seznamu èlenù" Citovat

Ahoj,
dostala jsem èlenství k Vánocùm. Což byl ten nejlepší dárek, co jsem mohla dostat, mimochodem. Naštìstí byl ale manžel natolik duchapøítomný, aby za mì nevyplòoval žádné údaje typu "nejoblíbenìjší postava". Ne, že by to nevìdìl, ale chtìl mì nechat si to vyplòování poøádnì vychutnat. Takže má otázka zní:
Jak mùže jeden zmìnit základní údaje? Merèim, že údaje u Fóra jsou cosik jiného než tamty .....
A možná jsem jenom slepá a zrovna se mi nìkam zatoulala moje pozorovací myš ... (ano, tématicky teï sjíždím Zimodìje Smile )
Tak mi dejte prosím vìdìt. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VeHaLi
Èlen Klubu Terryho Pratchetta

Pøíspìvky: 4497
Bydlištì: Praha

PøíspìvekZaslal: sobota 14. únor 2015 18:52     Pøedmìt: Citovat

Pokud jde o tyto údaje http://www.discworld.cz/seznam_clenu.php?show=clen_info&clen_ID=2014467
tak staèí být pøihlášená zde na foru a pak otevøít profil.

Pokud jde o tyto údaje, http://forum.discworld.cz/profile.php?mode=viewprofile&u=1547, tak opìt staèí být pøihlášená na fóru.

Pokud by byl jakýkoliv problém, tak staèí, když mi údaje, co patøí do klubové evidence, napíšete mailem nebo soukromou zprávou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terkaraj

Pøíspìvky: 2
Bydlištì: Kozinova, Šumperk

PøíspìvekZaslal: nedìle 15. únor 2015 13:55     Pøedmìt: Citovat

Díky moc, asi jsem to fakt pøehlídla. Už je to zaeditováno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit pøíspìvky z pøedchozích:   
Pøidat nové téma   Zaslat odpovìï    Obsah fóra U Prokopnutého bubnu -> Otázky ohlednì fóra a stránek discworld.cz Èasy uvádìny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Pøejdi na:  
Mùžete pøidat nové téma do tohoto fóra.
Mùžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemùžete upravovat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete mazat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete hlasovat v tomto fóru.