Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Duirin

|
Zaslal: neděle 01. říjen 2006 17:32 Předmět: Připomínky k informacím na stránkách |
|
|
Pár drobností, na které jsem narazil - myslím, že stránky jsou super, takže si i zaslouží uvádět přesnější informace:
1) Novinky - Wintersmith - je to třetí pokračování příběhů o Toničce Bolavé (ne druhé).
2) Novinky - Věda na Zeměploše III - pro přehlednost bych do textu uvedl, kde to vyšlo, protože my si na Vědu III ještě nějaký čas počkáme. Méně informované fandy by to mohlo zmást.
3) Noviny - Dotisk map - Turistický průvodce po Lancre vyšel nově a ne jako dotisk, jak se z textu může zdát.
4) Zemětvorba - České a slovenské stránky - slovenské by mělo být s malým s (české taky s malým č, ale lze to považovat za název kapitoly), ne?
Ale spíše bych uvítal rozšíření odkazů, například na těch třetích stránkách lze nalézt spoustu (několik) dalších odkazů na české stránky.
Jinak stránky chválím, je to výrazný posun k lepšímu a myslím, že nyní se stanu pravidelným navštěvovatelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 01. říjen 2006 20:06 Předmět: Re: Připomínky k informacím na stránkách |
|
|
Duirin napsal: | Pár drobností, na které jsem narazil - myslím, že stránky jsou super, takže si i zaslouží uvádět přesnější informace:
1) Novinky - Wintersmith - je to třetí pokračování příběhů o Toničce Bolavé (ne druhé).
2) Novinky - Věda na Zeměploše III - pro přehlednost bych do textu uvedl, kde to vyšlo, protože my si na Vědu III ještě nějaký čas počkáme. Méně informované fandy by to mohlo zmást.
3) Noviny - Dotisk map - Turistický průvodce po Lancre vyšel nově a ne jako dotisk, jak se z textu může zdát.
4) Zemětvorba - České a slovenské stránky - slovenské by mělo být s malým s (české taky s malým č, ale lze to považovat za název kapitoly), ne?
Ale spíše bych uvítal rozšíření odkazů, například na těch třetích stránkách lze nalézt spoustu (několik) dalších odkazů na české stránky.
Jinak stránky chválím, je to výrazný posun k lepšímu a myslím, že nyní se stanu pravidelným navštěvovatelem. |
1. Ne, skutečně je to teprve druhé pokračování(!). Zamysli se nad tím
2, 3, 4 - Opravíme, hned jak se k tomu dostaneme (respektive, až dorazí můj webmaster).
ad Odkazy - já ti nevím, má smysl dávat do odkazů stránky, na kterých prakticky není nic, co by nebylo na těch zmiňovaných nebo dokonce na stránky, které už nebyli aktualizovaný pěkných pár měsíců? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
joker

Založen: 1.10.2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Köln an der Elbe
|
Zaslal: neděle 01. říjen 2006 23:06 Předmět: |
|
|
Novinky 23. 9. - odkaz na obrázek obálky Turistického průvodce po Lancre je nefunkční (milde místo midle v odkazu) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majls

|
Zaslal: neděle 01. říjen 2006 23:11 Předmět: |
|
|
joker napsal: | Novinky 23. 9. - odkaz na obrázek obálky Turistického průvodce po Lancre je nefunkční (milde místo midle v odkazu) |
diky za upozorneni. uz jsem to opravil |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Duirin

|
Zaslal: pondělí 02. říjen 2006 0:08 Předmět: Re: Připomínky k informacím na stránkách |
|
|
Hadati napsal: | Duirin napsal: |
|
1. Ne, skutečně je to teprve druhé pokračování(!). Zamysli se nad tím
|
Tak tos mě dostal
S těmi odkazy máš asi pravdu. Na co tam mít něco, co nepřináší nové informace. Mě zaujaly jen stránky www.uzemeplocha.wz.cz , ale taky vypadají, že nejsou příliš často aktualizované. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: pondělí 02. říjen 2006 18:47 Předmět: |
|
|
od Noční hlídky ani slovo...ale pěkné jsou to je pravda |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 02. říjen 2006 20:50 Předmět: |
|
|
puczmeloun napsal: | od Noční hlídky ani slovo...ale pěkné jsou to je pravda |
To jsem nějak nepochopil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: pondělí 02. říjen 2006 20:56 Předmět: |
|
|
Hadati napsal: | puczmeloun napsal: | od Noční hlídky ani slovo...ale pěkné jsou to je pravda |
ty stranky uzemeplocha.wz.cz...ze nejsou aktualizovane od nocní hlídky |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 02. říjen 2006 22:15 Předmět: |
|
|
puczmeloun napsal: | Hadati napsal: | puczmeloun napsal: | od Noční hlídky ani slovo...ale pěkné jsou to je pravda |
ty stranky uzemeplocha.wz.cz...ze nejsou aktualizovane od nocní hlídky |
Ach, tak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: sobota 07. říjen 2006 14:37 Předmět: |
|
|
Dotaz: Na starých stránkách byly obrázky z portfolia u jednotlivých postav. Dívala jsem se na odkazy na jiné stránky, ale tam jich je vždy z portfolia jen pár. Nevíte někdo, zda se někde na netu vyskytuje větší množství obrázků z portfolia? Dík  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 08. říjen 2006 9:27 Předmět: |
|
|
Jo a teď mám ještě jednu otázku - jsem asi úplně blbá, ale nepřišla jsem na to, jak si tady mohu zařadit klub do oblíbených. Mohl by mi prosím někdo poradit? Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dr_Bilo

|
Zaslal: neděle 08. říjen 2006 14:41 Předmět: |
|
|
Elischka napsal: | Jo a teď mám ještě jednu otázku - jsem asi úplně blbá, ale nepřišla jsem na to, jak si tady mohu zařadit klub do oblíbených. Mohl by mi prosím někdo poradit? Dík |
Tohle není diskuzní server, ale forum, takže to imho nejde... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 08. říjen 2006 14:46 Předmět: pro Elischku |
|
|
Ano, Dr Bilo má pravdu, na tomto DS nic takového jako dát si klub do oblíbených neexistuje. Už jenom proto, že předpokládáme, že tě tu budou zajímat všechna témata  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tuvok07

|
Zaslal: neděle 08. říjen 2006 18:51 Předmět: |
|
|
A pokud jde o to, že v legendě je jakási ikonka pro Oblíbené - zde jde zřejmě jen o kluby do kterých daná osoba leze nejčastěji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|