Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jakou z univerzitních postav máte nejradši? |
knihovníka |
|
32% |
[ 27 ] |
arcikancléře Výsměška |
|
17% |
[ 15 ] |
děkana |
|
4% |
[ 4 ] |
kvestora |
|
16% |
[ 14 ] |
lektora z. run |
|
2% |
[ 2 ] |
profesora n. m. studií |
|
0% |
[ 0 ] |
paní Vidlákovou |
|
0% |
[ 0 ] |
Mrakoplaš |
|
17% |
[ 15 ] |
Rozšafín Ctibum |
|
8% |
[ 7 ] |
starší pAsák |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 84 |
|
Autor |
Zpráva |
Mrakoplaška

|
Zaslal: neděle 22. duben 2007 19:24 Předmět: |
|
|
Knihovník Nev. Univerzity napsal: | Mrakoplaška napsal: | Elischka napsal: | Mrakoplaška napsal: |
já jsem zeměplochu kreslila na desky školního sešitu, ale nepovedlo se mi to, protože neumím nakreslit slony kamarádka pak hádala, cojsem nakreslila. | A na co to tipovala? |
stojan na svíčky | To moje tipovala učitelka na mísu. |
..anebo konvička na čaj s vícero hubičkama |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knihovník Nev. Univerzity

|
Zaslal: pátek 27. duben 2007 20:46 Předmět: |
|
|
Mrakoplaška napsal: | ..anebo konvička na čaj s vícero hubičkama | Ta tvoje kámoška má bujnou fantazii.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Katk@

|
Zaslal: sobota 28. březen 2009 11:58 Předmět: Kvestor!!! |
|
|
Já mám nejradši kvestora. Jednoznačně. Je to moje nejoblíbenějším postava z celé Zeměplochy! Moje druhá nej postava je Mrakoplaš. A po něm mám ráda taky Rozšafína Ctibuma a vlastně skoro všechny. Mimochodem, nevíte ve které knize nebo aspoň proč se kvestor zbláznil? Já se to snažím zjistit, ale nikdo to neví...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Celulóza Borovičková
|
Zaslal: sobota 28. březen 2009 13:34 Předmět: |
|
|
Můj skromný odhad je ten, že kvestor je od prírody tichý a uzavretý človek, pre ktorého čísla a matematika predstavujú dostatočnú mieru zábavy. Keď však nastúpil do úradu p. Výsměšek, nabral dojem, že kvestor by potreboval trochu rozptýliť a činil to trochu svojráznym způsobem /sakra, kde vy Česi máte na klávesnici vokáň?/, vyplývajúcim z jeho povahy (různé kanadské žartíky, občas nejaký ten výstrel z kuše alebo zahulákanie za chrbtom...). No a kvestor si s toľkým vzrušením a dobrodružstvom nejak nedal rady. Ale možno pánu Výsměškovi krivdím a kvestor sa pomiatol len tak. V takom prípade sa arcikancléři omlouvám.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Katk@

|
Zaslal: sobota 28. březen 2009 14:15 Předmět: |
|
|
Dík. A nevíš, ve které knize začal brát pilulky ze sušených žab? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: sobota 28. březen 2009 14:36 Předmět: |
|
|
První zmínka je v Dámách a pánech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Samík

|
Zaslal: sobota 28. březen 2009 17:17 Předmět: |
|
|
Koukam ze mam asi jediny rad Lektora z. run.Je to fajnova postava a je mi sympaticka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Katk@

|
Zaslal: sobota 28. březen 2009 17:56 Předmět: |
|
|
Já mám taky docela ráda lektora Zaniklých run, ale já mám ráda skoro všechny mágy. Lektor by byl asi... čtvrtý. A to nepočítám ty, kteří v anketě nejsou (konkrétně Pozinkla, ten už nežije). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: sobota 28. březen 2009 19:07 Předmět: |
|
|
Já mám pocit, že lektor Zaniklých run je jeden z těch mágů, kteří jsou spíš v pozadí děje - jako ještě třeba profesor Neurčitě mlhavých studií. Takže je docela pravděpodobné, že většina lidí by ho za svého oblíbence neoznačila.
Naopak v popředí jsou děkan, kvestor, starší pAsák (když nepočítáme takové základní kameny jako Výsměška nebo knihovníka), takže je logické, že získávají nejvíc bodů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Samík

|
Zaslal: neděle 29. březen 2009 10:57 Předmět: |
|
|
Mě šlo spíš o to,že když se tedy na scéně objeví lektor,tak to je vždycky něco čemu se člověk může z plna hrdla smát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alix
|
Zaslal: čtvrtek 16. duben 2009 20:50 Předmět: |
|
|
Já mám nejraději Mrakoplaše, to je můj jednoznačný favorit a potom Výsměška a trio čarodějek. A protože moje první Zeměplocha byly Soudné sestry, hodně mne pobavily popisy Magrátina zevnějšku. Pak jsem taky dostala doslova záchvat, když jsem četla, jak se stařenka Oggová chystá koupat, ale nemohu si vzpomenout, ve které knize to bylo. Dámy a pánové? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Katk@

|
Zaslal: pátek 17. duben 2009 14:59 Předmět: |
|
|
Alix napsal: | Já mám nejraději Mrakoplaše, to je můj jednoznačný favorit a potom Výsměška a trio čarodějek. A protože moje první Zeměplocha byly Soudné sestry, hodně mne pobavily popisy Magrátina zevnějšku. Pak jsem taky dostala doslova záchvat, když jsem četla, jak se stařenka Oggová chystá koupat, ale nemohu si vzpomenout, ve které knize to bylo. Dámy a pánové? |
Pokud se nekoupakla ještě někde jinde, tak to byli Dámy a Pámové. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ikolína Anonymní
|
Zaslal: pondělí 18. květen 2009 8:55 Předmět: NU |
|
|
Jak říkám, nejradši mám Mrakoplaše a po něm Knihovníka. Hodně zeměplochu maluju a jak je tam něco z NU, tihle dva tam nesmí chybět  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Albi

|
Zaslal: pondělí 18. květen 2009 22:18 Předmět: |
|
|
"Kvestóóór!"
Výsměšek a kvestor zkrátka patří k sobě - hlasovat jen pro jednoho, to je jako vidět Laurela bez Hardyho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Manticore
|
Zaslal: středa 20. květen 2009 19:12 Předmět: |
|
|
já mám ráda úplně všechny mágy, člověk těžko vybírá, je to komplet, patří jednoduše všichni k sobě... ale vyhrál Rozšafín.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|