Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 15:29 Předmět: Cimrmanologové na Discworld.cz |
|
|
Jelikož na srazu vyšlo najevo, že mnozí z nás sympatizují s českým velikánem Járou Cimrmanem, považovala jsem za vhodné založit toto téma. Zde se můžete podělit o své dojmy z her a o své nejoblíbenější hlášky. Zkrátka vše k Cimrmanovi - zde!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 15:33 Předmět: |
|
|
Já byl uz na dvou hrách, na záskoku a na Aktu...hmmm akorat ze uz sem to znal naspamet tolik ze uz sem si to zkoro neuzival ale teda sehnat lístky v brne to byla práce... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 15:36 Předmět: |
|
|
Já jsem v DJC nikdy nebyla - všechny hry mám jen "odposlechnuté". Kromě Záskoku a Švestky, které jsem viděla na videu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maťas

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 15:39 Předmět: |
|
|
já mám vsechny Cimrm. hezky uložené v počítači ale za tím sev vyděl jenom Svestku he he je super a taky sem rozkoukal blaník jo a este sem vydel vrazdu v Saloním Coupe |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 15:43 Předmět: |
|
|
Jo, Švestka je fajn... Jevištní sklerotikon. Ta se musí vidět, jinak se to nedá pochopit. Já mám hrozně ráda Třídní knihu a Záskok. A Blaník.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mák Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 16:10 Předmět: |
|
|
Se hlásim, mám všechno na dývkách, v mp3, na kazetách (do magnetofonu) asi 6 a Dlouhý, Široký a Krátkozraký mám na LP
Byl jsem na Aktu, Švestce a Poslu z Liptákova. V DJC jako takovém jsem ale nebyl.
Celkově u mě vede asi Blaník, následovaný Třídní knihou a Severním pólem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martinez

Založen: 25.10.2006 Příspěvky: 407 Bydliště: Kladno - město vydolovaného uhlí a spousty oceli žadonící o to aby byla sebrána
|
Zaslal: středa 28. březen 2007 16:10 Předmět: |
|
|
2Maťas: Máš v počítači videa nebo MP3? A jestli videa máš i Dobytí severního pólu výpravou vedenou Čechem Karlem Němcem a Dlouhý, Široký a Krátkozraký? Tyhle dvě mi chybějí ve sbírce (ono není složitý si ji pořídit, protože 10 her ze 14 se prodává jako komplet na DVD )...
BTW: Osobně jsem byl akorát na Hospodě na mýtince, když kdysi byli u nás na Kladně... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 17:15 Předmět: |
|
|
Bohužel jsem nikdy na žádné hře nebyl, ale všechny mám na CD a kazetách a MILUJU je!moje nejoblíbenější jsou...asi všechny, ale nejvíc Záskok. Když Svěrák hraje Vavrocha, tak se válím smíchy po koberci... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Druss Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 17:41 Předmět: |
|
|
K tomuto se nebudu vyjadřovat, protože kdybych měl zveřejnit můj názor na Svěráka.....hmm....jak to tak sleduju tak bych sraz nepřežil ve zdraví  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Noby

Založen: 6.2.2007 Příspěvky: 552 Bydliště: daleko za obzorem vnímání...
|
Zaslal: středa 28. březen 2007 17:44 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | Bohužel jsem nikdy na žádné hře nebyl, ale všechny mám na CD a kazetách a MILUJU je!moje nejoblíbenější jsou...asi všechny, ale nejvíc Záskok. Když Svěrák hraje Vavrocha, tak se válím smíchy po koberci... |
Já Cimrmana znám hlavně ze starých desek od mamky...taky mám Šimka a Grossmana....to je taky sranda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 20:50 Předmět: |
|
|
Ach... velký Jára da Cimrman!
Znám ho už takových patnáct let, protože doma máme několik desek, takže jsem je poslouchal od ranného dětství.
Citace sem snad raději nebudu psát žádné, protože jich je spousta a nerad bych na nějakou zapomněl. A nakonec by to dopadlo tak, že bych sem psal dlouhý úryvky nebo rovnou celé scénáře.
Představení v divadle jsem přímo neviděl, ale mnoho jsem jich viděl alespoň v televizi (Záskok, Blaník, Dobytí severního pólu, Švestka, Akt, Hospoda na mýtince... ).
Jinak mám Cimrmany také na CD...
Rád mám všechny. Ale nejvíce asi tedy Záskok, Blaník, Posel z Liptákova... a další.
"Říkáš tam: Ó budoucím čase tótó... Promiňte... Říkáš tam o budoucím čase toto." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pan Priatel

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 20:54 Předmět: |
|
|
No jak to tak sledujem tak vela ludi tvrdi ze ma Cimrmanovky na pocitaci...
Hmm?
No ked sa nabuduce stretneme mohol by som vas poprosit o take male nahliadnutie (a naslednu vymenu za ciste cd) do cd na ktorych bude napalene zrovna tieto hry?
:0)
Trosku neohrabane ale aspon si davam pozor :0) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 20:56 Předmět: |
|
|
Mno ja sem viděl několik her v divadle ale nejvic mě dostala hra o vzniku naší národní hymny - byl to teda pouze Smoljak a nekolik málo lidi ze společného divadla - takže nic oficialně společnýho s Cimrmanem ale genialní - obzlášť okupační a Rakousko - Uherská verze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 28. březen 2007 21:06 Předmět: |
|
|
Hymna aneb Urfidlovačka... O tom jsem slyšel, ale ještě neviděl... |
|
Návrat nahoru |