Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
wopice

|
Zaslal: pondělí 17. prosinec 2007 20:26 Předmět: Věda na zeměploše 3 |
|
|
Ahoj lidi,
nezdá se vám,že nová zeměplocha Darwinovy hodinky jsou jaksi o ničem?Mě připadá,že ten přiběh je celkově dobrej,ale ta vykecávaní těch dvou ""vědcu"" mezi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 18. prosinec 2007 0:42 Předmět: |
|
|
Já se ještě ani nedostal k tomu, abych si to koupil... :-/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nenapadáměžádnýméno Anonymní
|
Zaslal: úterý 18. prosinec 2007 9:58 Předmět: |
|
|
Já na to mam podobnej názor. Z tý trilogije je fakt nejslabčí. A ten Zeměplošskej příběch je tam asi jenom z nutnosti.
Navíc se tam hnedky zezačátku dost navážej do věřících lidůch. Ale to je jejich věc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pan Priatel

|
Zaslal: úterý 18. prosinec 2007 10:14 Předmět: |
|
|
Mne sa veda 3 dost paci!
Zatial som ju nedocital (som na DNA pasazi....) ale rozhodne mi nepride ze by bola o nicom!
Konecne som napriklad pochopil zenonove paradoxy!
A tie uvahy o stroji casu boli dost fascinujuce podla mna...
Nieje to najlepsia veda ale podla mna je tak zarovno s gulou alebo mozno tesne tesne za nou...
A na zaciatku sa nikto nenavaza do vericich liduch...
Maximalne by som povedal ze vracaju dlh americkej cirkvi za to ze sa do vedcov navaza fakt ze fakt ze dlho!
Skor nejak tak upozornuju na to ze existuju este ludia ktory si myslia ze darwin bol magor lebo nedostal nobelovku...
:0) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 18. prosinec 2007 14:42 Předmět: |
|
|
Mně se líbily všechny Vědy, dvojka byla možná trochu slabší, ale trojka mě plně uspokojuje.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rausek Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 18. prosinec 2007 18:27 Předmět: |
|
|
Mě se taky líbily všechny. V jedničce byl imho nejslabčí příběh, ve dvojce zase ty kecy okolo. Trojka je takovej střed u obojího. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tonička

|
Zaslal: úterý 18. prosinec 2007 22:17 Předmět: |
|
|
Hadati napsal: | Já se ještě ani nedostal k tomu, abych si to koupil... :-/ |
tak to já jí má pro změnu už dvakrát. Ježíšek mi chtěl udělat radost
Nechceš tu jednu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 18. prosinec 2007 23:05 Předmět: |
|
|
Jo, to bych bral. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tuvok07

|
Zaslal: středa 19. prosinec 2007 1:06 Předmět: |
|
|
nenapadáměžádnýméno napsal: | Já na to mam podobnej názor. Z tý trilogije je fakt nejslabčí. A ten Zeměplošskej příběch je tam asi jenom z nutnosti.
Navíc se tam hnedky zezačátku dost navážej do věřících lidůch. Ale to je jejich věc. |
Mno tak nevím, navážení se do věřících jsem nezaznamenal. Možná by to některé z nich mohlo urazit, ale to je jejich věc.
BTW myslíš, že opravdový věřící si z toho bude něco dělat? A bude věřit ve Stvoření? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drizzt

|
Zaslal: středa 26. prosinec 2007 23:42 Předmět: |
|
|
Ten příběh tam beru většinou jako kulisu, ty úvahy mám rád . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
toque

|
Zaslal: sobota 29. prosinec 2007 21:22 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | Mně se líbily všechny Vědy, dvojka byla možná trochu slabší, ale trojka mě plně uspokojuje.  |
tak nejak to vidim
nema tahle knizka vazbu z nejakyho divnyho papiru? je nejakej slabej
snizovani nakladu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: sobota 29. prosinec 2007 23:59 Předmět: |
|
|
toque napsal: | nema tahle knizka vazbu z nejakyho divnyho papiru? je nejakej slabej
snizovani nakladu?  |
Má...stejne tak ostatni nové knižky....jestli si videl Noční hlidku nebo zaslanou poštu všechny se zmenšujou...
btw dostal sem ji na vanoce sem v pulce...me se tedy uprímne trojka líbi...oproti jedničce která me unudila k smrti je to skvelý ale nejradsi mam oproti ostatním tedy dvojku...nic proti ocividne je to jen zamerením toho či onoho člověka...
a to s tím navážením do křestanství...no me se to nezdá až tak moc...ale uvidim az doctu uplne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martinez

Založen: 25.10.2006 Příspěvky: 370 Bydliště: Kladno - město vydolovaného uhlí a spousty oceli žadonící o to aby byla sebrána
|
Zaslal: neděle 30. prosinec 2007 17:41 Předmět: |
|
|
puczmeloun napsal: | Má...stejne tak ostatni nové knižky....jestli si videl Noční hlidku nebo zaslanou poštu všechny se zmenšujou... |
To bych neřekl - teďko jsem kvůli tomu vzal do ruky Buch! a papír je stejnej jako byl dřív - uvnitř "hrubej" a obálka je o poznání tužší než u Vědy III (ta je navíc uvnitř lesklá) - trošku mi to štve, protože Zeměplochy podražily, tak jsem nečekal, že přijdou s takovouhle kvalitativně o dost horší obálkou... Mám třeba pocit, že hřbet se dá ohnout o dost snáz než u starších knížek... No co se dá dělat, třeba byl problém v komunikaci mezi tiskárnou a nakladatelstvím, nebo před Vánoci nebylo dost kvalitního papíru... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
toque

|
Zaslal: neděle 30. prosinec 2007 18:00 Předmět: |
|
|
Martinez napsal: | puczmeloun napsal: | Má...stejne tak ostatni nové knižky....jestli si videl Noční hlidku nebo zaslanou poštu všechny se zmenšujou... |
To bych neřekl - teďko jsem kvůli tomu vzal do ruky Buch! a papír je stejnej jako byl dřív - uvnitř "hrubej" a obálka je o poznání tužší než u Vědy III (ta je navíc uvnitř lesklá) - trošku mi to štve, protože Zeměplochy podražily, tak jsem nečekal, že přijdou s takovouhle kvalitativně o dost horší obálkou... Mám třeba pocit, že hřbet se dá ohnout o dost snáz než u starších knížek... No co se dá dělat, třeba byl problém v komunikaci mezi tiskárnou a nakladatelstvím, nebo před Vánoci nebylo dost kvalitního papíru... |
presne, driv mely vazbu z nejaky tvrdsiho papiru, na kterym byla folie nebo co
ale VNZ 3 ma obal jen z obycejnyho kridovyho papiru
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
effel

Založen: 1.5.2007 Příspěvky: 1472 Bydliště: Brno - zlatej střed Evropy
|
Zaslal: neděle 30. prosinec 2007 23:17 Předmět: |
|
|
a nebo si to tak v nakladatelstvi proste nadiktovali...
opravdu mi to zdrazovani mesic pred terminem vadi :/ a nezastiram, ze timhle u me talpress ponekud klesl na cene |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|