Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 15. říjen 2008 20:32 Předmět: |
|
|
Simon88 napsal: | Elischka napsal: | Simon88 napsal: | Tak k zahození určitě není,ale mě kytara baví víc,a dá se přenášet a je mezi lidmi praktičtější |
Ntj, vždycky jsem chtěla jako sestra hrát na kytaru a těžce jsem jí záviděla. Když už na ni nehrála, asi rok jsem se na ni učila hrát sama od sebe, ale pak jsem skončila i s tím.  |
A proč si přestala? |
No, přišla do toho maturita a odešlo i nadšení.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beldarana Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 199 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
|
Zaslal: středa 15. říjen 2008 21:33 Předmět: |
|
|
Já hrála do pátý třídy na klavír. No a v tý pátý třídě mě to přestalo bavit, ale maminka měla pocit že musím. Tak sem propadla s klavíru a pak sem mohla skončit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mák Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 15. říjen 2008 23:53 Předmět: |
|
|
Jelikož nemám pražádné hudební vzdělání (ne, netuším k čemu jsou dobré noty ) tak neumím hrát na nic, zvládnu na klavír prvních pár not Krokodýla Evžena (předpokládám neznáte), ale jenom proto, že jsem viděl jak to zahrát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrakoplaška

|
Zaslal: čtvrtek 16. říjen 2008 8:09 Předmět: |
|
|
já vlastním kytaru, mandolínu, flétnu a foukací harmoniku. Ani na jedno neumím hrát a dodneška si lámu hlavu, pročč jsem si to všechno pořizovala. Jo vlastně, na harmoniku umím zahrát melodii z mata a pata, ale to ostatní je tragedie. Zpívám si, to jo, ale ne na vlastní melodie, kdo má odvahu může si to poslechnout http://ynr.xf.cz/ka.mp3 a nebo http://ynr.xf.cz/nak.mp3 hudba je od skupin itartass a epica. No jinak jsem se kdysi chtěla věnovat hip hopu, akorátže jsem moc líná chodit do nějakého kroužku se zdokonalovat a tak, takže první dáma hiphopu bohužel zůstala tou poslední. Nebo bohudík? Tou dobou nebyl hiphop ještě tak profláklý, eminem se teprve dostával na vrchol a já jsem se mu chtěla rovnat. No.. ale dnes, při předstvě že bych byla Halekající Impotentní Pošuk Hopsající Okolo Podia, se mi hrůzou ježej vlasy. No nic, jsem se nějak rozepsala. a tonejsem opilá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 17. říjen 2008 16:01 Předmět: |
|
|
Simon88 napsal: | VeHaLi napsal: | Taky máme doma kontrabas a baskytaru, ale to mě moc neláká  |
Ale co jsem se díval jak se hraje na baskytaru,přijde mi to celkem lehké,nebo se pletu? |
Záleží, co od toho očekáváš. Technik je spousta, a žánrů taky, každý má něco extra svého. Sice se říká, že na basu hrají neúspěšní kytaristi, ale to vymysleli právě hodně zlomyslní kytaristi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fíglice
|
Zaslal: pátek 17. říjen 2008 16:39 Předmět: |
|
|
mé hudební vzelaní skoncilo kdyz jsem triskla s hrou na fletnu..jedine co dokazu zahrat jsou jednotlivé tony:-D ale lepsi nz nic:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 17. říjen 2008 18:59 Předmět: |
|
|
Mám takový dojem, že na žádný hudební nástroj nehraji ani jsem nehrál. No, párkrát jsem akorát drnkal na kytaru. A tak trochu hrál na klavír, ale jen doma. Samouk.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Astfglt

|
Zaslal: pátek 17. říjen 2008 19:41 Předmět: |
|
|
DORFL napsal: | Mám takový dojem, že na žádný hudební nástroj nehraji ani jsem nehrál. No, párkrát jsem akorát drnkal na kytaru. A tak trochu hrál na klavír, ale jen doma. Samouk.  |
Budu hádat - a čirou náhodou se z piána vyloudila melodie Malé noční hudby a z kytary úvodní sólo z Enter Sandman To ti tak budeme věřit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pátek 17. říjen 2008 19:44 Předmět: |
|
|
Azrael napsal: | Budu hádat - a čirou náhodou se z piána vyloudila melodie Malé noční hudby a z kytary úvodní sólo z Enter Sandman To ti tak budeme věřit  |
Téměř jsi se trefil. Akorát že v případě kytary si už nevzpomenu, co to bylo, psal jsem to spíše jako upozornění na to, že jsem tento nástroj vůbec kdy držel v ruce. A na klavír jsem jako malý, co si vybavuji, klapal spíše Vyletěla holubička ze skály. Na to jsem tak ještě stačil...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Myriáda Netrefkoulová

Založen: 2.11.2007 Příspěvky: 903 Bydliště: Sto Lat, hlávka 22
|
Zaslal: pátek 17. říjen 2008 21:19 Předmět: |
|
|
Já jsem jako malá byla posedlá tím, že jsem na klavír pořád dokola hrála (jedním prstem) "Rozvíjej se poupátko"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pátek 17. říjen 2008 22:31 Předmět: |
|
|
Já také hrál jedním prstem. Možná ještě tak dvěma, ale to už spíše přeháním a fantazíruji.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alvin

|
Zaslal: sobota 18. říjen 2008 10:12 Předmět: |
|
|
To já tak maximálně "Běží liška k Táboru"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: sobota 18. říjen 2008 10:15 Předmět: |
|
|
před pár lety jsem uměl zabrnkat na klavír úvodní melodii ze Simpsonů (a ano, řekl bych, že taky jedním prstem) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hoptam

Založen: 7.10.2007 Příspěvky: 1084 Bydliště: Nemám, putuju od města k městu
|
Zaslal: sobota 18. říjen 2008 10:59 Předmět: |
|
|
Já hrozně rád hraju lidem na nervy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šimon

|
Zaslal: sobota 18. říjen 2008 11:00 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | před pár lety jsem uměl zabrnkat na klavír úvodní melodii ze Simpsonů (a ano, řekl bych, že taky jedním prstem) |
Tu zvládnu na kytaru taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|