Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Noby

Založen: 6.2.2007 Příspěvky: 492 Bydliště: daleko za obzorem vnímání...
|
Zaslal: neděle 08. duben 2007 21:35 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | Kdepak, bude jí tak 27...a jaképak ošklivé věci nám vzkazuje? |
Á...klasika,že vás jako zabije(nepravděpodobné) a tak....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rausek Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 08. duben 2007 21:37 Předmět: |
|
|
Takže už začíná střihat bárbíny do našich podob a připravuje si hřebíky?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 08. duben 2007 21:39 Předmět: |
|
|
Noby napsal: | TheMole napsal: | Kdepak, bude jí tak 27...a jaképak ošklivé věci nám vzkazuje? |
Á...klasika,že vás jako zabije(nepravděpodobné) a tak....  | Hmmm...a může si dovolit zaplatit cenu, která je uvedena u mé hlavy v katalogu Cechu vrahů "Jaro 2007"? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 08. duben 2007 21:40 Předmět: |
|
|
Rausek napsal: | A to si měl ještě štěstí, že letos bylo celkem hezky, jinak bys asi zmrznul.  |
Pravda pravdoucí. Minulý rok mě to docela záblo, když jsem šel po chodbě v přízemí.
Noby napsal: | TheMole napsal: | Kdepak, bude jí tak 27...a jaképak ošklivé věci nám vzkazuje? |
Á...klasika,že vás jako zabije(nepravděpodobné) a tak....  |
Tak to je dobré. Já jsem si říkal, jestli nás nechce například mučit poslechem té hudby a neustálým pohledem na plakát těch lid... zrů... individuí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spoquito

Založen: 14.10.2006 Příspěvky: 162 Bydliště: hanspaulske lady
|
Zaslal: neděle 08. duben 2007 22:11 Předmět: |
|
|
hm...neposloucha tu nekdo klasiku? myslim tim Jimiho Hendrixe, Beatles, Animals, Mamas&Papas a tak? proste 60.leta?
jinak mam rad indicky pop - teda spis filmovou hudbu z bollywoodu , alternativni pop (?) jako Dido nebo Coldplay, Nohavicu a Cechomor, a ted zrovna Scissor Sisters a Lily Allen a taky mam ted obdobi soundtracku Fontany... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 08. duben 2007 22:25 Předmět: |
|
|
Jimi Hendrix, Beatles samozřejmě. Myslíš. že jsem hudební barbar? Animals... něco mi to říká, ale asi si to s něčím pletu. Od Mamas&Papas máme nějaké staré desky, Dido a Coldplay někdy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martinez

Založen: 25.10.2006 Příspěvky: 370 Bydliště: Kladno - město vydolovaného uhlí a spousty oceli žadonící o to aby byla sebrána
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Noby

Založen: 6.2.2007 Příspěvky: 492 Bydliště: daleko za obzorem vnímání...
|
Zaslal: pondělí 09. duben 2007 12:37 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | Noby napsal: | TheMole napsal: | Kdepak, bude jí tak 27...a jaképak ošklivé věci nám vzkazuje? |
Á...klasika,že vás jako zabije(nepravděpodobné) a tak....  | Hmmm...a může si dovolit zaplatit cenu, která je uvedena u mé hlavy v katalogu Cechu vrahů "Jaro 2007"? |
A jéje...ten katolog si asi zapoměla koutpit...mohl by jsi mi tu cenu upřesnit? No ale ona by se asi s cechem vrahů nezdržovala....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spoquito

Založen: 14.10.2006 Příspěvky: 162 Bydliště: hanspaulske lady
|
Zaslal: pondělí 09. duben 2007 15:35 Předmět: |
|
|
a samozrejme, ze jsem na par veci zapomnela...E.L.O. (btw, neznate nekdo?), Norah Jones, Manu Chao...zas si brzo na neco vzpomenu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 09. duben 2007 16:04 Předmět: |
|
|
Noby napsal: | A jéje...ten katolog si asi zapoměla koutpit...mohl by jsi mi tu cenu upřesnit? No ale ona by se asi s cechem vrahů nezdržovala....  | To určitě, já tu zveřejním cenu, někdo zjistí že na to má, a už se povezu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: pondělí 09. duben 2007 18:38 Předmět: |
|
|
Zacal jsem poslouchat soundtrack house jednicku i dvojku nejen ze mam rad ten serial ale hudba k tomu je lahudka...who, bowie, armstrong, korn, massive attack mmmm sýr |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 09. duben 2007 21:32 Předmět: |
|
|
Manu Chao... Výborná záležitost! Moc pěkné.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 10. duben 2007 0:08 Předmět: |
|
|
DORFL napsal: | Jimi Hendrix, Beatles samozřejmě. Myslíš. že jsem hudební barbar? Animals... něco mi to říká, ale asi si to s něčím pletu. Od Mamas&Papas máme nějaké staré desky, Dido a Coldplay někdy... | Přece písničku House of rising sun, český Dům na New Orleans. Snad znáš ten dům na New Orleans, ve štítu znak slunce má,...
JInak Hendrix, Beatles, k tomu ještě Floydi, Queen, Clapton, Dylan, Stones, Deep Purple, ZZ top, Sting, Yes,... to je moje. A hlouběji do historie taky můžu: Armstrong, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Dizzi Gilespi, B.B.King, Bo Didley, .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
okma

|
Zaslal: středa 11. duben 2007 15:26 Předmět: |
|
|
spoquito napsal: | a samozrejme, ze jsem na par veci zapomnela...E.L.O. (btw, neznate nekdo?), Norah Jones, Manu Chao...zas si brzo na neco vzpomenu  |
taky
VeHaLi napsal: | JInak Hendrix, Beatles, k tomu ještě Floydi, Queen, Clapton, Dylan, Stones, Deep Purple, ZZ top, Sting, Yes,... to je moje. |
taky... i kdyz vlastne skoro vsechno, co jste tu zminili - proste klasika. Samozrejme bez te jedne vyse zminene nemecke kapely, kterou miluje Nobyho sestra... Vsichni bohove ji odpustte, je jeste mala...
A jeste mam rada i tu klasickou klasickou hudbu (nemam rada oznaceni vazna hudba). |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: středa 11. duben 2007 17:45 Předmět: |
|
|
No jo, já vlastně taky poslouchám klasickou klasickou hudbu - hlavně Richarda Wagnera |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|