Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Vítěz ankety: Samuel Elánius |
|
Autor |
Zpráva |
Adelhaida Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 19. listopad 2006 11:22 Předmět: |
|
|
No jo, Vetinari... Ach, to je muž! Ale já si myslím, že každá ze "sérií" Plochozemě (huá, to slovo se mi líbí ) má svojí miss. Například takový Elánius v konfrontaci se Stařenkou by byl zajímavý. Já hlasovala pro Stařenku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Asperia
|
Zaslal: neděle 19. listopad 2006 23:13 Předmět: |
|
|
Voronde napsal: | puczmeloun napsal: | Nehlasuju, není tam Vetinari a ja to považuji za diskriminaci vládnoucích |
tak já taky ne. Vetinari je moje nejoblíbenější postava - je prostě úžasný, dokonalý, bezchybný - zastavte mě někdo
Taky si myslím, že je VELMI nebezpečné neuvést ho do hlasování - pamatujte na jámu se škorpiony  |
taky nechápu, jak někdo může Vetinariho vynechat. už jenom pud sebezáchovy přece napoví  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 21. listopad 2006 13:55 Předmět: |
|
|
Adelhaida napsal: | No jo, Vetinari... Ach, to je muž! Ale já si myslím, že každá ze "sérií" Plochozemě (huá, to slovo se mi líbí ) má svojí miss. |
Jeden můj ignorantský známý říká Zeměploše Zeměplacka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 21. listopad 2006 20:24 Předmět: |
|
|
Elischka napsal: | Jeden můj ignorantský známý říká Zeměploše Zeměplacka  |
Brrr! Do jámy se škorpiony s ním.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: úterý 21. listopad 2006 23:33 Předmět: |
|
|
DORFL napsal: | Elischka napsal: | Jeden můj ignorantský známý říká Zeměploše Zeměplacka  |
Brrr! Do jámy se škorpiony s ním.  |
Uzavřít do místnosti a pod okno posadit Smrďu Ruma --- to budou slzet i dveře   |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nenapadáměžádnýméno Anonymní
|
Zaslal: středa 22. listopad 2006 8:00 Předmět: |
|
|
Bych řek, že by mu patřilo sníst všecky Kolíkovy uzenky. To by ho naučilo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: středa 22. listopad 2006 8:03 Předmět: |
|
|
nenapadáměžádnýméno napsal: | Bych řek, že by mu patřilo sníst všecky Kolíkovy uzenky. To by ho naučilo... |
Jenže teď CO by ho to naučilu --- představy sou dost vošklivy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: středa 22. listopad 2006 8:08 Předmět: |
|
|
Bych řek, že ty představy nemůžou bejt zdaleka tak zlý, jako sou zlý ty uzenky. Každopádně by to bylo ku vševobecnýmu dobru. Určitě by něco takovýho víckrát neřek. Teda pokud by eště vůbec moh mluvit.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: středa 22. listopad 2006 8:17 Předmět: |
|
|
No - ja myslim že jsou Kolikovy uzenky v podstate dobré, výživné, nízko kalorické, nízkotučné a hlavně plné vitamínů --- jen je lidi (a ostatní) eště nejsou schopni příjmout --- zatim jen trolové a i ty slzej   |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stařenka Oggová bývalá Angua

|
Zaslal: středa 22. listopad 2006 13:26 Předmět: |
|
|
zavazadlo napsal: | No - ja myslim že jsou Kolikovy uzenky v podstate dobré, výživné, nízko kalorické, nízkotučné a hlavně plné vitamínů --- jen je lidi (a ostatní) eště nejsou schopni příjmout --- zatim jen trolové a i ty slzej   |
přesně...myslim, že se až tak moc nelišej od toho co si člověk koupí někde u stánku na nádraží ...aspoň sem tam obsahují maso, i když asi ne zvířete, které jsme obvykle ochotni sníst  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: středa 22. listopad 2006 15:41 Předmět: |
|
|
Nejzajímavější je na nich to, jak sou dycky hezky voňavý. Jeden se nemůže zbavit dojmu, že co hezky voní, taky hezky chutná. Pravda bejvá vopakem. O následujících břišních potížích ani nemluvim. A vo tom, co bejvá vevnitř, mám strach mluvit.
Logicky mi to vychází tak, že musej mít někde nahranou vůni nějakejch jinech buřtů a tu pak přehrávaj pořád dokola. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stařenka Oggová bývalá Angua

|
Zaslal: středa 22. listopad 2006 15:46 Předmět: |
|
|
nenapadáměžádnýméno napsal: | Nejzajímavější je na nich to, jak sou dycky hezky voňavý. Jeden se nemůže zbavit dojmu, že co hezky voní, taky hezky chutná. Pravda bejvá vopakem. O následujících břišních potížích ani nemluvim. A vo tom, co bejvá vevnitř, mám strach mluvit.
Logicky mi to vychází tak, že musej mít někde nahranou vůni nějakejch jinech buřtů a tu pak přehrávaj pořád dokola. |
nebo maj pod pultem nějaký dobrý, u nich větrák a lákaj tou vůní |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adelhaida Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 24. listopad 2006 12:08 Předmět: |
|
|
Mc Danald taky docela hezky voní a chuť už je horší O takových těch klobásách co prodávají na Václaváku (v Praze) i ve tři ráno to platí taky. Nevím co tak hezky voní, ale asi ten opékaný lůj. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pan Priatel

|
Zaslal: pátek 24. listopad 2006 12:26 Předmět: |
|
|
Vona Peceneho tuku nam (akoze ludom) ma evokovat ze zachvilu bude jedlo a hopsa! Spusti sa Pavlov reflex a hned si myslime ze mame na udzenky chut!
Ked citim vonu McMurderu tak je my skor na vracanie ako na "slinenie" :0)
Ignorantsky kamarat za to nemoze lebo (snad) necital ziadnu pratchettovku a vo svojej obmedzenosti co sa dobrej literatury tyka hovori hluposti...
Alebo chcel byt proste vtipny a zyskat si tym elischkine srdce...
:0)
Och...
Ta laska...
To je vam vec!
:0) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: pátek 24. listopad 2006 14:40 Předmět: |
|
|
Pan Priatel napsal: | Ignorantsky kamarat za to nemoze lebo (snad) necital ziadnu pratchettovku a vo svojej obmedzenosti co sa dobrej literatury tyka hovori hluposti...
Alebo chcel byt proste vtipny a zyskat si tym elischkine srdce...
:0)
Och...
Ta laska...
To je vam vec!
:0) |
Dyby mu šlo vo srce. Si myslim, že mu de úplně vo jinej vorgán.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|