|
U Prokopnutého bubnu Toto fórum bylo celé uzamčeno, je pouze pro čtení. Již není v plánu jej někdy znovu otevřít. Registrace nových uživatelů fóra byla pozastavena.
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
maekar
|
Zaslal: pátek 20. září 2013 19:23 Předmět: Amatérský muzikál "Hogfather" - Otec prasátek |
|
|
Zdravím vás. Jsem tady na fóru nový, ale rád bych uveřejnil něco, na čem jsem společně se svým kamarádem pracoval celé letošní prázdniny. Mně osobně je 16 a studuji gymnázium a konzervatoř, kamarádovi 17 a studuje gymnázium, tak prosím berte vše s rezervou
Pustili jsme se do psaní amatérského muzikálu na motivy skvělé Pratchettovy knihy "Otec prasátek". Možná vám bude připadat ulítlé psát muzikál zrovna na toto téma, ale poslechněte ukázku a uvidíte. Byl bych rád za vaše názory na zpracování nápadu, protože nemám v blízkém okolí nikoho, kdo by to vzal objektivně.
Já píšu hudbu a kamarád texty.
Zatím máme hotový kompletní 1.akt a asi půlku aktu 2. Realizace zřejmě proběhne jako školní představení...
Zde je uveřejněna předehra, zatím jsme se rozhodli jen pro ni, písničky asi budeme zveřejňovat časem.
http://www.youtube.com/watch?v=EWhnBBlqQM4
Díky vám moc, pokud alespoň dočtete až sem a poslechnete předehru. Budu rád za JAKÝKOLI komentář. Krásný den. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrdlodus

|
Zaslal: pátek 20. září 2013 19:48 Předmět: |
|
|
Tak zatím mohou pouze říct, že hudba je příjemná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
datel

|
Zaslal: neděle 22. září 2013 19:13 Předmět: |
|
|
Já už sem asi polovinu písniček slyšel na Douchu (hoodně složitý vysvětlování) a jenom sem čekal, až se to objeví tady Musím říct, že je to opravdu dobrý výběr knížky, dobrý nápad, dobrý hlas a ambiciozní projekt:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|