Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
moula Anonymní
|
Zaslal: pondělí 11. srpen 2014 15:28 Předmět: |
|
|
ad poslední odstavec - Více povídek snad právě být nemůže, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JIU Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 11. srpen 2014 16:18 Předmět: |
|
|
minulý rok bylo méně povolených znaků, ale každý autor mohl zaslat až dva příspěvky (proto v první větě povídka), omlouvám se za matení pojmů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mágor Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 3.3.2009 Příspěvky: 2690 Bydliště: Prágl, Okurkystadt
|
Zaslal: pondělí 11. srpen 2014 16:22 Předmět: |
|
|
Zmatené, tak zmatené.
To jako autor může poslat víc povídek, ale musí je poslat jedním mailem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 11. srpen 2014 16:32 Předmět: |
|
|
Mágor napsal: | Zmatené, tak zmatené.
To jako autor může poslat víc povídek, ale musí je poslat jedním mailem? |
ne, jeden autor muze poslat pouze jeden prispevek - jeden email - jednu povidku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 11. srpen 2014 17:06 Předmět: |
|
|
Ne, ja chtěl jen upozornit, že v posledním odstavci umožňuješ, aby jeden autor zaslal více povídek, pokud budou v samostatných souborech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mágor Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 3.3.2009 Příspěvky: 2690 Bydliště: Prágl, Okurkystadt
|
Zaslal: pondělí 11. srpen 2014 17:38 Předmět: |
|
|
Přesně tak, to jsem myslel. Jo a Moula mě s tím prvním komntářem jenom předběhl. Asi chyba ctl-c ctrl-v. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: úterý 12. srpen 2014 9:32 Předmět: |
|
|
Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil. Ponecháme dva příspěvky = povídky = emaily na jednoho autora.
Slyšte, slyšte!
Klub Terryho Pratchetta vyhlašuje další ročník literární povídkové soutěže „O Knihovníkův banán“. Soutěž je veřejná, přihlásit se může každý. Do soutěže přijímáme povídky inspirované Zeměplochou Terryho Pratchetta – tj. například takové, které se na Zeměploše odehrávají nebo ve kterých hraje Zeměplocha či její postavy nějakou roli.
Vyhlášení soutěže se bude konat na Trpasliconu 2015. Výherce obdrží exkluzivní věcné ceny.
Diskutovat o této události, klást otázky nebo připomínky můžete na diskusním fóru, v diskusi k tomu určené.
Podmínky účasti v soutěži:
Prosíme, čtěte pozorně. Pokud vaše povídka nesplní všechny podmínky, může být vyřazena ze soutěže.
Musí se jednat o původní (tj. nikoliv přeloženou) dosud nikde nepublikovanou povídku, která nebyla v průběhu trvání této soutěže poslána do jiné soutěže, v českém nebo slovenském jazyce, v rozsahu 1 000 až 25 000 znaků (včetně mezer, titulek se jménem povídky se nepočítá) a která je viditelně inspirována Zeměplochou Terryho Pratchetta.
Počet příspěvků od jednoho autora je omezen na 2 příspěvky.
Soutěž je anonymní. Veřejné přihlášení k autorství povídky bude bráno jako porušení pravidel a může být důvodem k vyřazení ze soutěže. Jména (popř. přezdívky) autorů budou zveřejněna až po vyhlášení vítězů.
Autor zasláním svého díla do soutěže souhlasí s publikací na webových stránkách www.discworld.cz nebo v případném sborníku.
Autor se nesmí zúčastnit soutěže jako porotce.
Soutěžní příspěvky můžete posílat od první minuty dne 1.9.2014 do půlnoci 31. 12. 2014.
Jak se přihlásit do soutěže?
Povídku zašlete na email knihovnikuvbanan@discworld.cz ve formátu, který porota zvládne otevřít. Tzn. např. .doc, .docx, .org nebo .pdf. Soubor s povídkou pojmenujte stejně jako povídku.
Pokud zasíláte více povídek, každá musí být uložena v samostatném souboru.
V žádném souboru s povídkou nesmí být uvedeno jméno autora.
Osobní údaje uveďte v textu emailu, který musí obsahovat: jméno autora (případně také přezdívku) a jméno soutěžní povídky (příp. povídek). Tyto údaje slouží k potřebě pořádání soutěže, pro lepší komunikaci se soutěžícími a statistickým účelům a nebudou poskytnuty třetí straně bez svolení autora.
Do předmětu emailu vepište "Literární soutěž". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pán Amberu Anonymní
|
Zaslal: pátek 15. srpen 2014 18:31 Předmět: Radost |
|
|
Tak a je to tady.
Tak s chutí do psaní, ať jsou porotci spokojení.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aludneva
|
Zaslal: pondělí 25. srpen 2014 21:00 Předmět: |
|
|
Je povolený i crossover? Mám totiž rozepsanou jednu povídku o tom, jak Doktor a Rose navštívili Zeměplochu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 25. srpen 2014 22:20 Předmět: |
|
|
Zkus to, uvidíme co na to porota  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aludneva
|
Zaslal: úterý 26. srpen 2014 21:15 Předmět: |
|
|
Jsou povoleny společné povídky? Můj bratr má totiž nápady a já umím psát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: středa 27. srpen 2014 12:03 Předmět: |
|
|
Nevidím problém, klidně pište spolu. I Terry Pratchett vydává knihy ve spolupráci s jinými autory  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pátek 02. leden 2015 20:05 Předmět: |
|
|
Dekujeme vsem ucastnikum za sest zaslanych povidek, vyhodnoceni bude na Trpasliconu, pote budou k precteni na nasich webovych strankach. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pán Amberu Anonymní
|
Zaslal: neděle 18. leden 2015 19:46 Předmět: soutěž |
|
|
Poslední ročník soutěže jsem vynechal z nedostatku času. Nějak mi pořád potvora chybí. Letošní soutěže, jestli tedy bude, se zase zúčastním.
Zatím se všichni mějte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 08. únor 2015 18:24 Předmět: |
|
|
Vyhlášení literární soutěže O knihovníkův banán 2014 proběhne 14. 3. 2015 v rámci členské schůze KTP na Trpasliconu. Členská schůze bude probíhat od 10:00 do 12:00, vyhlášení bude zařazeno na její závěr. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|