Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nenapadáměžádnýméno Anonymní
|
Zaslal: středa 31. leden 2007 13:06 Předmět: Cákpak bumbáte, lidičci ? |
|
|
Na Zavazadlůf podnět zakládam todle témíko, aby bylo gde probrat, co kdo rát popíjí. Ať už při čtení Zeměploch nebo jen tak, na žížeň.
Takže já sem vyloženej abstinent. Za to si ale dám rád čajík. Zelenej a japonckej (Agateánskej). A nebo tu nejvobyčejnější klasiku - černej pytlíkovej. A k tomu ideálně fajfku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rory

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 13:13 Předmět: |
|
|
Já popíjim tak včechno možný, krom alkoholu, samo.... mám ráda zelený čaj Malý Buddha, ale nepohrdnu ani kolou, nebo džusem, a kafe to taky miluju..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sargon

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 13:20 Předmět: |
|
|
Já piju všechno,krom slazenejch věcí,kafe(sem kardiak),a jsem nositel černé stuhy
Z alkoholu mám rát všechno.Dobrá věc je např.Čert(GRIOTKA+RUM)Má takovou prasečnicovou chuť |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sargon

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 13:25 Předmět: |
|
|
Čaje mám taky rát.
Roibos,Roibos vanila,mám rát všechny
A nektary(něco jako džus,ale hustši),všechny krom citrusových.
Ale na žízeň jedině vodu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
deprimido

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 13:49 Předmět: |
|
|
Já piji čistou pramenitou vodu, čerstvé pramenité mléko z krabice a příležitostně zlatavé, ledově vychlazené pivo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pan Priatel

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 14:13 Předmět: |
|
|
Hej ten zeleny japonsky je super (Tamarjokuca?) ale k pratchettovke som ho este popijat neskusil!
K Pratchettovke si dam vecinou velky pohar ananasoveho dusu(alebo jablkoveho) a ktomu vela orieskou tyciniek a bebekeksou!
:0) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maťas

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 14:48 Předmět: |
|
|
Já piju Nestea ,Powerade a mléko a eště Isorade |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 15:16 Předmět: |
|
|
Roibos, černej a zelenej a někdy i nějaké jiné výběrové čínsko-japonské čaje jak se namane...ovocnej nesnásím bo to není caj ale jen nejaký výluz z ovoce...dále pak mléko nejradeji přímo z krabice ve velkém množství k alkoholu se vzhledem k mému veku nebudu vyjadrovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martinez

Založen: 25.10.2006 Příspěvky: 370 Bydliště: Kladno - město vydolovaného uhlí a spousty oceli žadonící o to aby byla sebrána
|
Zaslal: středa 31. leden 2007 16:05 Předmět: |
|
|
Nejvíc pramenitou vodu (většinou z polyetylentereftalátový lahve) a o druhý místo se asi dělí pivo a kafe... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silence Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 16:16 Předmět: |
|
|
Tak jsem abstinentka. Piju nejvíc čistou vodu a čaj Earl Grey. Nemám moc ráda všechno, v čem jsou bublinky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Letax Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 16:21 Předmět: |
|
|
Teda nenapadá ho žádný jméno ale co nevymyslí za témata...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: středa 31. leden 2007 20:33 Předmět: |
|
|
Takže když už sem "popud" tak abych se taky vyjadřil --- diky znamosten čajových bláznů (vlastniku čajoven i zavislaku) sem se dostal k zeleným čajům (Drači studna atd.,) ale nepohrdnu i Puerem (tzv. vývar z kostelních židlí) nebo mathečkem nejlepe z original nadobky (teď si fakt nevzpomenu jak se tomu nadava), připadne jakymkoliv Darjeelingem --- a jako skritě neskrytou reklamu doporučuji čajovnu u muzea v Litomyšli (rad bych aby ste i vy doporučily nějaka vaša oblibena mistečka nejsou li ofšem tajna) + (specialně si zajděte na zachod - to je zažiteček - kladnej samozřejmě  --- jinač z ostatnich pochutin tekutych rad mleko v dosti brutalnim množství a ke fšemu, pifko - pouze lechce a při psani scenařu zasadně rum (rum je naše whisky - systemem co scena to panak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mák Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 01. únor 2007 2:02 Předmět: |
|
|
Copak piju? Kakao, vodu, pívo (příležitostně), kafe, čajemi pohrdám (to už bych moh pít slazenou vodu) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skogen

|
Zaslal: čtvrtek 01. únor 2007 13:41 Předmět: |
|
|
Tak ja som alkohol prestal pit uz davnejsie(pre istotu) .Takze teraz vedie u mna kofola,a dost kavy vypijem.Ale raz by som chcel vyskusat banananananove dejjikry.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 01. únor 2007 14:52 Předmět: |
|
|
Já tedy nejraději piji pramenitou vodu, dále pak zcela neoriginálně čaj, hlavně zelený, roibos, s příchutí i bez, černý moc ne, bylinkový, ale momentálně mezi mé favority patří zelený Skořápky ořechů od Oxalis. Dále ráda piji mléko a různé kysané nápoje. Kafe nesnáším, smrdí mi. Z alkoholu piji ráda víno, mám známého v Petrově u Strážnice, tak máme přísun. Ovšem piji zřídka, myslím průměrně 2 dcl za 14 dní. Pivo mě pít nebaví a tvrdý alkohol piji výjimečně, a když, tak fernet citrus, pálenky, případně, na co mě kdo pozve - jsem přecijen dáma, tak se nikde nebudu nalévat u baru sama Limonády a jiné slazené věci nesnáším, maximálně zřídka 100% džus, na příchuti už pak nezáleží. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|