Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eonwe

Založen: 20.9.2007 Příspěvky: 15 Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní - ta nejlepší!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šimon

|
Zaslal: pátek 28. listopad 2008 15:57 Předmět: |
|
|
Možná i ano.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tezi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 30. listopad 2008 19:27 Předmět: |
|
|
No jen tak na první pohled mě to spíš zaráží. Třeba ty chyby v textu: Stařenka se jmenuje Oggová a ne Ottová a Anežka rozhodně není kouzelnice.
Nic proti kostymérce, je to jistě složitá práce a je nemožné trefit se do vkusu všech diváků. Ale myslím, že nejnom na mě ty kostýmy působí HODNĚ lacině a neprofesionálně.
Taky mi vadí prohřešky proti knize. Bábi rozhodně nemá mít bradavice, Stařenka nenosí baret a uniká mi, proč většina herců vypadá jak po zásahu elektrickým proudem. A jestli ti dva strážníci na 4 fotce od konce jsou Noby a Navážka...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šimon

|
Zaslal: neděle 30. listopad 2008 22:01 Předmět: |
|
|
taky mě zaujaly ty jména,ale doufal jsem že to opraví,ale asi ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrakoplaška

|
Zaslal: středa 17. prosinec 2008 11:31 Předmět: |
|
|
bábi Zlopočestná stařenka ottová a ještě jak sem před tím dal dawen ten článek,tak to bylo s nadpisem "terry pretchett" takle to vypadá spíš, že to je parodie na Maškarádu (parodie na parodii.. dnes se děje všechno možný).. ale vlasy těch pánů jsou opravdu suprový, trochu mi to připomíná falca z rock me amadeus  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DoktorkaŠáhlá

Založen: 7.8.2008 Příspěvky: 172 Bydliště: U Melasového dolu
|
Zaslal: úterý 23. prosinec 2008 20:21 Předmět: |
|
|
Podle tý recenze si od toho teda moc neslibuju... Čekám něco jako film podle knížky podle filmu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Asperia
|
Zaslal: sobota 14. únor 2009 15:26 Předmět: |
|
|
no tak, není to tak hrozné bavila jsem se. možná je to i tím, že jsem Maškarádu a vůbec čarodějčí příběhy četla hodně dávno. a když jsem na tom byla, byla tam neobvykle velká návštěvnost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|