Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Astfglt

|
Zaslal: čtvrtek 24. červenec 2008 21:25 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nakladatel Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 03. září 2008 12:47 Předmět: |
|
|
Dotazy od fanoušků jsem Terrymu Pratchettovi osobně předal a on slíbil, že odpoví emailem. Dokonce jeho p.a. Rob mi řekl, že na to dohlédne. Tak budu čekat a až odpovědi přijdou, předám je Hadatimu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silence Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 03. září 2008 15:16 Předmět: |
|
|
Děkujeme.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
effel

Založen: 1.5.2007 Příspěvky: 1472 Bydliště: Brno - zlatej střed Evropy
|
Zaslal: neděle 26. říjen 2008 19:56 Předmět: |
|
|
Bezva, nejake novinky?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ploch44ever

|
Zaslal: pondělí 27. říjen 2008 10:22 Předmět: |
|
|
effel napsal: | Bezva, nejake novinky?  | no jo. Taky už se nemůžu dočkat...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Astfglt

|
Zaslal: středa 29. duben 2009 18:39 Předmět: |
|
|
Moc mě mrzí, že mě to napadlo až teď, ale kdyby jednou.. byla jakous takous cestou se zeptat na jednu věc:
Byl Buch! poslední kniha s dějovou linií zaměřenou na Hlídku (ukončení - pravděpodobně - války a nevraživosti mezi trolly a trpaslíky, včetně vyřešení prapodstaty jejich řevnivosti jako častého zdroje mnohých rozepří, narážek, atd.; podívali jsme se do Klače, Überwaldu, Agateánské říše, Čtyřiksu i na Cori Celesti, Elánia povýšili kam se jen dalo, má již plnohodnotnou rodinu, a dostal vše to, co by jen mohl cílově chtít získat. Přijmuli do Hlídky upíra, kterému se Elánius vehementně celý život bránil, a tudíž přijmul za své evoluci a pokrok názorů na společnost...) - zde by se mohlo laicky téměř zdát, že jsou všechna relevantní témata vyčerpána. Neboli, aktuální vývoj linie bude nejspíše následovat u Vlahoše/mágů, anebo...
... jednou uvidíme časový skok, a uvidíme Elánia-důchodce, ktarak jako Cohen-"důchodce" stále stejně kvalitně odvádí svou práci/to, co celý život dělal, když je stále příliš dobrý, než aby ho byl někdo schopný zabít? Nebo stejně analogicky jako u Da Vinciho kódu se dočkáme překvapení pod šedou a okoukanou šlupkou čehosi, co stále vidíme, ale... nemáme o mnohém stále ani potuchy?
...
Ale odpověď na tohle asi jen tak nepřijde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DoktorkaŠáhlá

Založen: 7.8.2008 Příspěvky: 172 Bydliště: U Melasového dolu
|
Zaslal: čtvrtek 30. duben 2009 21:43 Předmět: |
|
|
Azrael napsal: |
Ale odpověď na tohle asi jen tak nepřijde  |
Aby přišla odpověď vůbec na něco...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 01. květen 2009 0:38 Předmět: |
|
|
Žádné odpovědi nepřišly. Asi není na takové věci čas. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adoráta Srdénková

|
Zaslal: sobota 04. červenec 2009 14:35 Předmět: |
|
|
Ploch44ever napsal: | Mě by zajímalo(nebo bych to spíš chtěl) jestli Terry neplánuje udělat knihu, kde budou vystupovat postavy jako mrakplaš, smrt, čarodějky a hlídka(nebo i vlahoš). Jako všichni dohromady. Nějaká dějová linka, kteá bude propojovat všechny tyto postavy... To je spíš muj sen...  |
No tak to je výborný nápad dle mě a jako dotaz taky zajímavý... kdyby to T.P. svedl...hmmmm...ráj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|