Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Reinmar

Založen: 29.4.2009 Příspěvky: 24 Bydliště: Naleznete mě v každém sklepě
|
Zaslal: neděle 03. květen 2009 14:55 Předmět: |
|
|
Matlikkk napsal: | Zrovna teď jsem nespokojený s mým rozvrhováním a nakládáním s mým vlastním časem... Říkám si: "Ty ..., kdo to má teď všechno stíhat?" |
Zkus rozdvojení osobnosti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trilien Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 04. květen 2009 14:49 Předmět: |
|
|
pocit provinění.když rozšlápneš milion šneků,neni to moc optimistická vyhlídka ddo budoucna(uvážím-li reinkarnaci...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 04. květen 2009 18:55 Předmět: |
|
|
Původně jsem toto chtěl napsat do tématu "Co se vám (nejen dnes) stalo", ale k té nenávisti to má přeci jen mnohem blíže...
Dnes jsem se, i když jsem si myslel, že to už více skutečně nejde, utvrdil v nenávisti a pohrdání jednou bytostí. Jeden student ze stejného ročníku, zdráhám se ale používat výraz spolužák, kterého tedy opravdu v lásce nemám, mi dnes znovu předvedl, co je opravdu zač.
V činnosti na interpretativním semináři 2 se vracíme k loňským terénním výzkumům, ke kterým jsme nyní každý napsal určitý text a stvořil prezentaci. Ten parchant v klidu spustil práci, na které jsem před časem pracoval přes 25 hodin a jenž byla určena pro Prezentaci aktivit Katedry sociálních věd na Univerzitě Pardubice za rok 2008 (zde). Bastard sice v úvodu polohlasem řekl, že používá prezentaci vytvořenou mnou... Ale to vůbec neospravedlňuje to, že to absolutně neupravoval, klidně tam nechal i povídání o tématech, která se ho vůbec netýkala, že vlastně ani neví, co v ní je, což bylo poznat podle komentáře... že mi o tom vůbec nedal předem vědět. Je to, jako by mi naplival do tváře... Což je ještě násobeno tím, co mezi námi dvěma kdysi proběhlo.
Čekal jsem mnohé, ale to, čeho jsem byl svědkem, mi vzalo dech...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
effel

Založen: 1.5.2007 Příspěvky: 1472 Bydliště: Brno - zlatej střed Evropy
|
Zaslal: pondělí 04. květen 2009 20:42 Předmět: |
|
|
jen tak mimochodem, co mezi vami probehlo?
nenavidim virozu, ztratila jsem hlas, mam teploty a rymu a je mi celkove blbe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 04. květen 2009 23:16 Předmět: |
|
|
2 DORFL: Jestli jde o toho, o koho tuším, že jde, tak musím konstatovat, že mne to ani nijak zvlášť nešokuje.
Jinak nenávidím ty seznamy autorů, roků vydání děl a podobně, které se momentálně šprtám nazpaměť. A také nesnáším své hysterické stavy před PZK. Už jsem ve stádiu občasných záchvatů smíchu a pláče, většinou dohromady. Prostě tuleň, no.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hoptam

Založen: 7.10.2007 Příspěvky: 1027 Bydliště: Nemám, putuju od města k městu
|
Zaslal: úterý 05. květen 2009 11:20 Předmět: |
|
|
2DORFL: Pošleme na něj pár zfetovanejch negrů s lubrikantem a gumovou rukavicí?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sargon

|
Zaslal: úterý 05. květen 2009 13:37 Předmět: |
|
|
Ano, ať jeho rectus pozná středověk.
Jestli jde o toho, o kterém jsi tu už Dorfle jednou psal, tak mě to bohužel taky moc nepřekvapuje, ale kvalita pjeho projevu, asi byla velice podřadné úrovně, takže se na to snad přijde a nespravedlnost bude potresána. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 05. květen 2009 13:48 Předmět: |
|
|
Díky za podporu.
Na vysvětlenou... Kdo si prosím myslí, že se jedná o tu samou osobu jako v mém příspěvku na této stránce (středa 7. ledna 2009, 23:14), tak ho musím vyvést z omylu. Idiot z lednové události je nyní možná v Anglii, kdoví... A tak jako tak jsem na něj od té doby nenarazil. Jestli je to štěstí či smůla... to by se vidělo podle utržených ran.
Nejnovější zážitek je s jiným jedincem, člověkem studujícím stejný obor ve stejném ročníku. S ním přicházím do styku tedy mnohem více a znám ho pochopitelně mnohem více. Snášíme se, neútočíme na sebe, ale je mu asi jasné, jaký mám já na něj názor. Už jen proto, že jsem mu to kdysi řekl v souvislosti s jeho chováním ke třetí osobě.
Je to zkrátka trochu složité, to uznávám. A přiznejme si, že je to i citlivé...
Díky za pochopení a omlouvám se za případné zmatky způsobené nedostatečným vysvětlením již v počátku.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tezi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 05. květen 2009 15:40 Předmět: |
|
|
Občas bohužel narazíš na blbce na každém kroku a ostatním to pak splývá.
Jinak momentálně nesnáším velmi brzké vstávání (4.00).  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 05. květen 2009 16:28 Předmět: |
|
|
DORFL napsal: | Na vysvětlenou... Kdo si prosím myslí, že se jedná o tu samou osobu jako v mém příspěvku na této stránce (středa 7. ledna 2009, 23:14), tak ho musím vyvést z omylu. |
Tak toho jsem nemyslela.
A jinak nenávidím postupky, vždy a všude. A také to, že mi kamarádi otloukají o hlavu, kolik mají úkolů a prací... Já bych si hned dala ty jejich úkoly než jedny postupky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Albi

|
Zaslal: úterý 05. květen 2009 18:46 Předmět: |
|
|
Elischka: Kamarády postupky nebo jejich ekvivalenty určitě také čekají, takže až přijde pravý čas, budeš si na nich moct zlepšit náladu
Jinak já aktuálně nenávidím svoji vytuplost, kterou cítím pokaždé, když se rozhodnu konečně zpracovat projekt diplomové práce, který mám odevzdávat za týden a o jehož náplni zatím naprosto nic netuším. Jo, a jedenáctihodinová pracovní doba pět dní v týdnu okořeněná "dobrovolnou" víkendovou prací přesčas tomu taky moc nepřidává. Kde jsou nějaký odbory, aby s tím něco udělaly, co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Manticore
|
Zaslal: úterý 05. květen 2009 18:58 Předmět: |
|
|
svého profesora chemii. Vždycky to byl vyloženě "férový" člověk, takže mě to vlastně ani tolik nepřekvapuje, ale dneska se překonal. Zkoušel několik lidí a nic moc to nedopadlo, nějaké čtyřky a kamarádka dostala rovnou pětku (mimojiné podle mě neoprávněně...). Vzhledem k tomu, že toho měla chudák za celý den už dost, tohle ji nějak dorazilo a ona se zhroutila- začala brečet. Profesor do ní začal rýpat, jako že to na něho neplatí, at si svoje výlevy nechá... a tak podobně. To už bylo na Elišku moc a začala mít problémy s dýcháním. Nakonec jsme museli zavolat sanitku a jela do nemocnice. Ted už je v pořádku, ale přístup našeho profesora... to by člověk nevěřil, holka se mu tam dusí a on si z toho dělá legraci... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrakoplaška

|
Zaslal: úterý 05. květen 2009 20:47 Předmět: |
|
|
Jo ho ho. Nesnáším volný čas!!! nechce někdo prodat několik dní volného času? nevím co s ním, dnes jsem se bavila asi hodinu a půl zkoumání rozptřepených vlasů. Nekecám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Manticore
|
Zaslal: úterý 05. květen 2009 21:47 Předmět: |
|
|
za kolik prodáš? mě by se moc hodil...  |
|
Návrat nahoru |