Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mrakoplaška

|
Zaslal: sobota 12. září 2009 15:29 Předmět: |
|
|
Mě se včera stalo že jsem šla s kamarádem na film jánošík. Byl to skvělý zážitek, hlavně díky hl. hrdinovi, to je skutečně nádherný chlap... no a kamarád to celé kazil, dělal jako že se těší až chcípne. Když film zkončil, tak všichni lidi co byli v kině (zas tak moc jich nebylo) se chváli nehýbali a bylo uplné ticho...
jo ten konec je fak moc drsnej, vidět někoho tak hezkýho trpět.. huh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Astfglt

|
Zaslal: neděle 13. září 2009 12:13 Předmět: |
|
|
Po opravdu dlouhé době jsem se ocitl v čistě mužské společnosti, když nepočítám návštěvu sprch po trénincích.
A ochutnal jsem snad první bílé víno, které bylo opravdu dobré. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trilien Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 13. září 2009 19:00 Předmět: |
|
|
Včera se mi stala opravdu zajímavá prohlídka klášterního podkroví. Ty krumlovské gotické krovy jsou neuvěřitelné - teda je pravda že tomu vůbec nerozumím, ale i tak mě to dostalo.
No a před chvilkou jsem se vrátila z poslední letošní projížďky na "silničním motocyklu". Klepu zubama!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrakoplaška

|
Zaslal: pondělí 14. září 2009 12:15 Předmět: |
|
|
V sobotu jsem se nudila, a tak jsem použila "speciální" olej na topinky. Jenže pak jsem si, poněkud už v "rauši" vzpoměla, že mám sraz se 3 lidmi z jednoho fora. Nebyla jsem schopná se vypravit ven, pořád jsem se děsně něčemu smála a hrozně zdržovala.
A celý zbytek dne a část noci jsem byla mimo. nějak si pamatuju jen to, že jsem jedla pizzu, pořád mi to chutnalo jako něco jiného (jednou jako kuře,pak jako šváby, pak jako chleba) a celou dobu jsem měla dojem, že to červený na tom je marmeláda... jsem se zeptala kamarádky, proč je na tom marmeláda a ona řekla, že je to kečup. Pak jsem si dala 2x zmrzlinový pohár, měla jsme dojem že je to strašně dobrý máslo a vůbec nevím, o čem byla řeč, jen že jsem tý kamarádce vedle mě sdělovala, jak se cítím. No hodně zvláští nálada, ale lepší než se nudit. A dneska "plánuju" taky se nudit, takže si dám další topinku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 14. září 2009 16:46 Předmět: |
|
|
Dorazil mi email, že si můžu v obchodě vyzvednout všechny zbylé sezóny Haló Haló.
Zase jeden seriálek zkompletován... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rubína

Založen: 14.6.2009 Příspěvky: 1331 Bydliště: ostrůvek s jednou palmou
|
Zaslal: čtvrtek 17. září 2009 16:28 Předmět: |
|
|
Mě se včera stalo, že mi kalkulačka hrdě oznámila 8000:125=1 000 000
Dneska se mi stalo, že jsem se probudila s lehkou angínou, nechala si napsat omluvenku a následně spala do 9,46. Cítím potřebu to prostě sdělit-chrchly chrchly-...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rubína

Založen: 14.6.2009 Příspěvky: 1331 Bydliště: ostrůvek s jednou palmou
|
Zaslal: pátek 18. září 2009 10:07 Předmět: |
|
|
V sobotu mám narozeniny a tak začalo klasické vyptávání ,,co bys chtěla?". Letos mě totálně nic nenapadá. Mobil funguje už 5. rokem, nač ho měnit, počítač funguje, celého Stopaře už mám taky, bedna s věcmi na tvoření (mimochodem předělaná na Zavazadlo) je plná, móda mě nudí, šperky mě škrábou...
Dyk já vlastně nic nechci...
Přišlo jim to neuvěřitelně podivné. Nakonec mě napadla jediná věc- Rubikova kostka. Tím je ovšem zažehnán jen jeden příbuzný. Pak mě napadla návštěva rodinného přítele ,,Rysáka", bývalého studenta v oboru chemie. Bohužel ten dobrý muž (který je téměř totožný se strýcem Chrobákem z Boříkových lapálií) bydlí momentálně v Beskydech, a brzo nám napadne sníh...
Jsem zvědavá, co rodina vymyslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petrusanka

|
Zaslal: pátek 18. září 2009 12:16 Předmět: |
|
|
Rubína napsal: | V sobotu mám narozeniny a tak začalo klasické vyptávání ,,co bys chtěla?".... | U nás probíhalo něco obdobného(mám narozky dnes), ale já nic kloudného nevymyslela...Tak jsem zvědavá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petrusanka

|
Zaslal: pátek 18. září 2009 12:19 Předmět: |
|
|
Včera byl na Staromáku koncert Gorana Bregoviče a jeho orchestru a bylo skvělé, skvělé, skvělé!!!! Chci další dávku balkánské muziky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrakoplaška

|
Zaslal: pátek 18. září 2009 12:31 Předmět: |
|
|
a já tam neměla s kým jít
včera nás akorát tak vyplavili doma sousedi a u michala jsme zase sousedy vyplavily my.... bůůů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trilien Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 18. září 2009 18:46 Předmět: |
|
|
Dneska jsem si vymyslela co chci k vánocům! Piercing do nosu bych si přála od ježíška píchnout. Nosila bych tam pak takovou maličkou zelenou náušničku - úplně to vidim! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 20. září 2009 11:05 Předmět: |
|
|
Já byl včera na dnu otevřených dveří na metru a pak se šel podívat na bitvu na Bílé hoře. A taky jsem poprvé ochutnal trdelník. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reinmar

Založen: 29.4.2009 Příspěvky: 24 Bydliště: Naleznete mě v každém sklepě
|
Zaslal: neděle 20. září 2009 18:59 Předmět: |
|
|
Neudělal jsem autoškolu, poslal mobil do umyvadla a spálil řízky. Co by to ještě dneska chtělo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 20. září 2009 19:08 Předmět: |
|
|
Oženit se? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reinmar

Založen: 29.4.2009 Příspěvky: 24 Bydliště: Naleznete mě v každém sklepě
|
Zaslal: neděle 20. září 2009 20:13 Předmět: |
|
|
Já se na svatbu těšim, spousta jídla, pití a to vše zadarmo. Popravdě by ale fakt nemusela být moje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|