Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Chlodva
|
Zaslal: pátek 12. leden 2007 23:36 Předmět: |
|
|
Já si spíš myslím, že ten první kámen je na normální thud a ten tříhranej že je na tu strkačku, jestli víte, co tím myslím. jak se posouvá po ploše a trpaslíci ho musej dostrkat k okraji a trollové jim v tom zabránit. Nevím ,jestli to bylo součástí překladu... Mimochodem, jsou ty figurky tak ošklivý, jako na obrázcích? Z čeho jsou vyrobený? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Letax Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: sobota 13. leden 2007 0:34 Předmět: |
|
|
Chlodva napsal: | Já si spíš myslím, že ten první kámen je na normální thud a ten tříhranej že je na tu strkačku, jestli víte, co tím myslím. jak se posouvá po ploše a trpaslíci ho musej dostrkat k okraji a trollové jim v tom zabránit. Nevím ,jestli to bylo součástí překladu... Mimochodem, jsou ty figurky tak ošklivý, jako na obrázcích? Z čeho jsou vyrobený? |
Ano tohle si myslím taky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skogen

|
Zaslal: sobota 13. leden 2007 0:49 Předmět: |
|
|
Chlodva napsal: | Já si spíš myslím, že ten první kámen je na normální thud a ten tříhranej že je na tu strkačku, jestli víte, co tím myslím. jak se posouvá po ploše a trpaslíci ho musej dostrkat k okraji a trollové jim v tom zabránit. Nevím ,jestli to bylo součástí překladu... Mimochodem, jsou ty figurky tak ošklivý, jako na obrázcích? Z čeho jsou vyrobený?
|
Aj ja Thud doma,a tiez patram po tom materiále s ktorého su figurky vyrobené.Vraj to je akási špeciálna modelárska hlina,či čo.
A s tými dvoma kameňmi je to tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chlodva
|
Zaslal: sobota 13. leden 2007 11:26 Předmět: |
|
|
Jen aby to nebyla speciální umělá hmota Já jsem se rozhodl, že kupovat to nebudu a nechám si figurky vyřezat od nějakýho řezbáře podle předlohy na obálce knížky Buch, protože mi tam přijdou hezčí než ty, co jsem viděl jako oficiální... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: sobota 13. leden 2007 11:33 Předmět: |
|
|
Figurky jsou z čediče a hrací plocha z modré skalice
Ne teď važně,je to podle mně sádra něčim nabarvená.
Figurky vybadat tak,jako na obalu Buchu!,ne jako trollové a trpaslíci,ale jako staré figurky trollů a trpaslíků i s prasklinama.
Když se naně dívám cítím dech dějin
A všechna čest Kůňpečovy,já bych si tam trpaslíka nestrčil(kdo neví kam viz Zaslaná pošta) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: sobota 13. leden 2007 19:22 Předmět: |
|
|
Ta sadra je asi najbližšie k pravde.
Inak v tej základnej sade vyzerajú figurky podobne,ako na obale knihy.Tie z limitovanej edicie vyzeraju inak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chlodva
|
Zaslal: neděle 14. leden 2007 12:14 Předmět: |
|
|
No tak to nezní zas tak zle. Ale já to hraju na papíře s figurkama na Člověče a nehodlám to měnit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nenapadáměžádnýméno Anonymní
|
Zaslal: pondělí 15. leden 2007 9:03 Předmět: |
|
|
Chlodva napsal: | a ten tříhranej že je na tu strkačku, jestli víte, co tím myslím. jak se posouvá po ploše a trpaslíci ho musej dostrkat k okraji a trollové jim v tom zabránit. |
Hele, jakou strkačku máte na mysli ? V tom českym překladu nic takovýho nejni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chlodva
|
Zaslal: úterý 16. leden 2007 21:59 Předmět: |
|
|
Hele, jakou strkačku máte na mysli ? V tom českym překladu nic takovýho nejni.[/quote]
Jsou na www.thudgame.com hned za pravidlama normálního buchu, jestli chceš, tak bych ti to mohl výhledově přeložit, ale je to taková oddechovka spíš... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MUDR

|
Zaslal: úterý 16. leden 2007 22:50 Předmět: |
|
|
Ta strkačka je modifikace Buchu na mapu koumskýho údolí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sargon

|
Zaslal: středa 17. leden 2007 13:10 Předmět: |
|
|
Na krabici je chyba
Je tam:Made in China a ne Made in Überwald |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chlodva
|
Zaslal: středa 17. leden 2007 17:17 Předmět: |
|
|
Sargon napsal: | Na krabici je chyba
Je tam:Made in China a ne Made in Überwald |
Ovšem tak to bych to vrátil Prodali ti nějakou napodobeninu a ne originál, sou to podvodníci! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rausek Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 19. leden 2007 19:54 Předmět: |
|
|
Sargon napsal: | Na krabici je chyba
Je tam:Made in China a ne Made in Überwald | Oni v Überwaldu nejšpíš nemají rozvinutý krabicový průmysl, takže dováží krabice z Číny . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chlodva
|
Zaslal: úterý 23. leden 2007 23:41 Předmět: |
|
|
Mimochodem, nezahraje si někdo dálkvoě? Po semaforech, samozřejmě? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Letax Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 24. leden 2007 17:52 Předmět: |
|
|
Chlodva napsal: | Mimochodem, nezahraje si někdo dálkvoě? Po semaforech, samozřejmě? |
Hraješ po netu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|