Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Pro nováčky: než na fóru U Prokopnutého bubnu odešlete první příspěvek, přečtěte si zdejší pravidla. |
|
Autor |
Zpráva |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 17. červen 2011 16:49 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | Takže! Ehm. Dobrá, O. K. Dnes vítáme do našeho Fóra dva nováčky - jsou to strážník slnkonoci – nesalutovat! – a strážník Jennka. Doufám, že tu s námi vydrží dlouho a bude se jim u nás líbit.
Vítejte, mládeži, a pamatujte si, že každý člen Fóra nosí v tornistře maršálskou hůl.  |
A nechceš jim třeba psát soukromou zprávu? Kdo ví, jestli se sem vůbec kdy podívají. Ale to mě jen tak napadlo...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: středa 22. červen 2011 3:53 Předmět: |
|
|
Jo jo mně to taky chvilku trvalo než se mi povedlo nezapomenout se sem podivat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: středa 22. červen 2011 16:24 Předmět: |
|
|
A copak ty jsi zač, malý skřítku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čtvrtek 23. červen 2011 17:42 Předmět: |
|
|
A máme tu dalšího, dokonce dvojnásobného, nováčka, kterým je Errolfar.
Vítáme, děkujeme za obzvláště zajímavý první příspěvek, a k ikonce lze říct jen - Úža!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vildak Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 30. červen 2011 21:59 Předmět: |
|
|
Nejnovějším registrovaným uživatelem je Vetinary.
Naprosto ďábelské jméno! Vítám tě za všechny místní Cechy a přeji mnoho úspěchů a příspěvků. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: úterý 12. červenec 2011 21:27 Předmět: |
|
|
Přivítáme několik nováčků z posledních týdnů. Jmenovitě mezi nás přibyli:
Smrťka (je studentkou, mezi její zájmy patří kytara, tenis, florbal a šachy...a odmítá prozradit své bydliště )
Krwekrw
Malinak
Bagřík
Verna (má uhrančivou ikonku a dnes prakticky celý večer brouzdala naší Knihovnou, tak snad brzy i něco pěkného napíše )
a Linda Teatime (jejíž profil obsahuje odkaz na její velmi zajímavý blog, doporučuji navštívit)
Vítejte mezi námi! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knize.Vladivoj Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 23.10.2006 Příspěvky: 3187 Bydliště: Praha-Morpork/Bjonk/Lancre
|
Zaslal: středa 13. červenec 2011 7:00 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | Přivítáme několik nováčků z posledních týdnů. Jmenovitě mezi nás přibyli:
Smrťka (je studentkou, mezi její zájmy patří kytara, tenis, florbal a šachy...a odmítá prozradit své bydliště )
Krwekrw
Malinak
Bagřík
Verna (má uhrančivou ikonku a dnes prakticky celý večer brouzdala naší Knihovnou, tak snad brzy i něco pěkného napíše )
a Linda Teatime (jejíž profil obsahuje odkaz na její velmi zajímavý blog, doporučuji navštívit)
Vítejte mezi námi! |
A za mě osobní pozdrav Krwekrwovi, jehož znám osobně. Also, smrade, tohle není OOTS, takže zapomeň na AI, ananasy, banáni, ježky, Stilgara...a vůbec, proveď si kuchnutí vzpomínkového centra mozku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
urzu Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: sobota 16. červenec 2011 23:06 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | A copak ty jsi zač, malý skřítku? |
to vypada jako muj přispěvek z druheho urzu co nebyl člen
byl smazan kvuli duplicitě jmen takže urzu je ten skřitek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Verna

|
Zaslal: úterý 19. červenec 2011 0:49 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | Verna (má uhrančivou ikonku a dnes prakticky celý večer brouzdala naší Knihovnou, tak snad brzy i něco pěkného napíše ) |
Díky za přivítání, po týdnu jsem se pročetla až sem, tak se omlouvám, že teprve teď odpovídám... Je tady toho tolik ke čtení (což je dobře), že nemám potřebu psát něco dalšího... aspoň dokud to tady nepročtu fšechno...
Snad jen to, že jsem ráda za tyto stránky i forum, protože TP je už skoro 20 let můj nejoblíbenější autor a mám všechny jeho knížky (a ty co jsem neměla, dorazily dneska poštou - dvojknihy a tak...)
O existenci klubu TP vím od jeho vzniku, protože někdy v té době jsem pracovala s maminkou Martina Schwarze (mám podezření, že se jí ulevilo, když zjistila, že není nic divného mít vyskladané knihy TP na nejčestnější poličce knihovny ) - ale že existujou i tyhle krásné stránky, to jsem nevěděla... Vlastně jsem hledala nějaké nové informace o audioknihách - zatímco poslouchám, můžu dělat i něco jiného momentálně hlavně chovat dvouměsíčního synka... a až bude větší, tak to bude mít místo večerníčku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: úterý 19. červenec 2011 16:32 Předmět: |
|
|
Dvojknihy? No chudák pošťačka...
PS: Jen na jedné poličce?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Verna

|
Zaslal: úterý 19. červenec 2011 18:42 Předmět: |
|
|
Tehdy jen na jedné poličce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čtvrtek 25. srpen 2011 17:45 Předmět: |
|
|
A jak se nám tak prázdniny blíží ke svému konci, tak opět nastala ta pravá chvíle přivítat několik nových občánků na fóru.
Arciť tedy nechť jsou mezi námi s úsměvem zaevidováni:
Mr. TinCup
t.emilek
Wulfwaera (jako jediný z nováčků je už i členem KTP)
Martin Horňáček (student, z Hlinska pod Hostýnem)
korhel
Pidlimája
Kacitka (jako jediná z nováčků už začala i přispívat)
Jura
Leila
Dracain
powl86 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 25. srpen 2011 17:49 Předmět: |
|
|
Wulfwaera byl s námi na výletě, pouze jako kamarád jiného účastníka, nicméně na cestě domů vstoupil do klubu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knize.Vladivoj Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 23.10.2006 Příspěvky: 3187 Bydliště: Praha-Morpork/Bjonk/Lancre
|
Zaslal: čtvrtek 25. srpen 2011 18:35 Předmět: |
|
|
VeHaLi napsal: | Wulfwaera byl s námi na výletě, pouze jako kamarád jiného účastníka, nicméně na cestě domů vstoupil do klubu  |
Wulfwaera je Filip?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vildak Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 25. srpen 2011 18:51 Předmět: |
|
|
(Mám jít do knihovny najít tu sbírku židovských vtipů? Třeba jsou tam nějaké méně známé. )
Vítej. Doufám, že co nejdříve něco napíšeš. Ani nevíme, co se stalo s Třeštitrdlem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|