Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Pro nováčky: než na fóru U Prokopnutého bubnu odešlete první příspěvek, přečtěte si zdejší pravidla. |
|
Autor |
Zpráva |
martin86 Anonymní
|
Zaslal: čtvrtek 24. září 2015 20:20 Předmět: pan Kantůrek |
|
|
Nevím, jestli sem ještě někdo chodí. A taky se mi nepodařilo ve vašem fóru najít příslušné téma, přesto bych byl rád, pokud se dočkám odpovědi. Je možné nějak sehnat podpis pana Kantůrka, případně nějaký kontakt na něj? Chtěl bych jím nechat podepsat jednu knížku, kterou zamýšlím jako dárek pro někoho, na kom mi záleží. Budu vděčný za jakoukoli užitečnou radu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 25. září 2015 10:55 Předmět: |
|
|
Jan Kantůrek jezdí pravidelně na některé cony, Festival fantazie, Fénixcon, Trpaslicon atd., takže nějaký podpis se dá sehnat tam. Nicméně v současné době má nějaké zdravotní problémy a je pro něj v podstatě problém udržet tužku v ruce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mertin86 Anonymní
|
Zaslal: pondělí 28. září 2015 20:09 Předmět: |
|
|
Děkuji za odpověď. To s panem Kantůrkem mě velmi mrzí Doufám, že se brzy uzdraví. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Molekula Anonymní
|
Zaslal: středa 28. prosinec 2016 11:14 Předmět: |
|
|
Letošní PF je úplně super !!
Nemohla sem odolat nenapsat to někam , zde mi přišlo nejvhodnějsí místo.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 30. prosinec 2016 21:48 Předmět: |
|
|
Jenom teda nevím jestli je ještě vhodné přát PF 2016, když už se za těch 359 dní pokazilo co šlo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ziriath

Založen: 24.6.2010 Příspěvky: 67 Bydliště: Brno-Černovice, vnější strana zdi
|
Zaslal: čtvrtek 26. leden 2017 14:17 Předmět: |
|
|
Vždycky když do diskuze o knihách něco napíšu, třeba že mě tam něco zaujalo a připadlo mi k zamyšlení, tak se pak podívám že někdo něco napsal...no a vždycky je to tam ten člověk s další více či méně relevantní poznámkou, ale většinou k úplně něčemu jinýmu a třeba bez souvislosti..Sice jsem takhle zjistila, kde a jak se ztratily mnohé nepřeložitelné vtipy a reference, ale stejně, achjo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jenik

|
Zaslal: čtvrtek 26. leden 2017 20:23 Předmět: |
|
|
Stařenka Oggová napsal: |
Náš Jeník za to nemůže. Když se k němu nikdo nechce přidat… |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
korloid

|
Zaslal: středa 22. březen 2017 20:29 Předmět: Jsem tady. |
|
|
Středeční chvilka poezie - úryvek z Kytice, básně K. J. Erbena: .....i zželelo se matce milých dítek, a duše její se vrátila, a vtělila se v drobnolistý kvítek, jímž mohylu svou pokryla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chroustal Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 23. březen 2017 13:42 Předmět: |
|
|
Je milé, že se tu objevil aktivní člo...jedinec s potenciálem rozproudit trochu život na fóru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 23. březen 2017 22:15 Předmět: |
|
|
Dávám mu rok, maximálně dva.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jenik

|
Zaslal: sobota 07. duben 2018 18:21 Předmět: |
|
|
Je zde 1500 registrovaných uživatelů.
Nejnovějším registrovaným uživatelem je Terka.
Vitaj, Terka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
korloid

|
Zaslal: čtvrtek 05. červenec 2018 6:01 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | Dávám mu rok, maximálně dva. |
Máš pravdu aneb s křišťálovou koulí to umíš bezchybně, Moulo.
Rozhodla jsem se dál pokračovat už jen na Úžasné Zeměploše na Diskutnících. Je to tam slabší než tady - momentálně tam píši sama. Sice tam nakukují čtyři diskutníci, ale prozatím jsem tam debatu rozpoutat nedokázala. Ale protože jsem přesvědčená, že Terryho odkaz by neměl zaniknout na žádném místě na netu, hodlám vytrvat a snažím se. Možná se sem někdy vrátím, ale v dohledné době z časových důvodů asi ne (za necelých patnáct let mi vznikne nárok na starobní důchod, tak pak snad budu mít času víc). Pokud by se někdo chtěl registrovat, aby tam mohl také psát příspěvky, upozorňuji na cca týdenní prodlení při registraci = po odeslání registrace (přezdívka, email, výběr růžové či modré značky) se několik dní čeká, až majitelovi hlídači prověří bezproblémovost Vaší IP. Potom Vám přijde na uvedenou emailovou adresu email s prvotním heslem, které použijete při prvním přihlášení a které si následně na svém profilu změníte. A pak se můžete pustit do debat. Ovládání je intuitivní tj.metodou pokus omyl se snadno všechno naučíte sami. Ráda Vás tam uvidím. Děkuji všem za příjemné chvilky zde. ♥
Doplnění : Diskutníci k 31.3.2020 končí a od včerejška už nezaregistrovávají nové členy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|