Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
puczmeloun

|
Zaslal: pondělí 22. leden 2007 20:16 Předmět: |
|
|
Mam dotaz na co by to bylo? Dyt jsou obe uplne stejne...navic se to tam nevejde...kdyz uz vymenil bych to za barevne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 22. leden 2007 20:21 Předmět: |
|
|
puczmeloun napsal: | Mam dotaz na co by to bylo? Dyt jsou obe uplne stejne...navic se to tam nevejde...kdyz uz vymenil bych to za barevne... |
Zdálo se mi, že v tom jsou trochu zmatky, tak by se to tím vyjasnilo. To, že se to tam asi nevejde, mě také napadlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majls

|
Zaslal: úterý 23. leden 2007 0:13 Předmět: |
|
|
jj jak uz rikal puczmeloun momentalne to na vic obalek není dělané ale vnuknuli jste mi jeden napad.....no nic to si jeste necham pro sebe. Smile |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: úterý 23. leden 2007 0:26 Předmět: |
|
|
A ještě mě napadlo, jestli by nebylo možné přidat v informacích o knihách rok dotisku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majls

|
Zaslal: úterý 23. leden 2007 11:52 Předmět: |
|
|
DORFL napsal: | A ještě mě napadlo, jestli by nebylo možné přidat v informacích o knihách rok dotisku? |
no technicky to problem neni. ale je problem tyhle infomace sehnat. zjistovat zpetne kdy se co dotisklo je proste dost velká námaha. a jelikož jsou stejne vsechny knihy (az na par vyjímek) porád v prodeji tak se mi to zda trochu zbytecne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čtvrtek 01. únor 2007 23:26 Předmět: |
|
|
V článku Věky Zeměplochy zřejmě vypadlo "o" v názvu prvního věku - Věk nehrabaný.
V článku SIGNÁLNÍ VĚŽE KULATÉHO SVĚTA: STARŠÍ, NEŽ SI MYSLÍTE jsou tři překlepy.
Většína čtenářů Zeměplochy soudí..., ...svět Zelené příšery založil... a ...v 33 ústřednách podlél 700 mil dlouhého kabelu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majls

|
Zaslal: pátek 02. únor 2007 0:01 Předmět: |
|
|
DORFL napsal: | V článku Věky Zeměplochy zřejmě vypadlo "o" v názvu prvního věku - Věk nehrabaný.
V článku SIGNÁLNÍ VĚŽE KULATÉHO SVĚTA: STARŠÍ, NEŽ SI MYSLÍTE jsou tři překlepy.
Většína čtenářů Zeměplochy soudí..., ...svět Zelené příšery založil... a ...v 33 ústřednách podlél 700 mil dlouhého kabelu... |
hups...diky moc. jen co cas a sily dovoli tak to opravim. no je videt ze i pres to ze to cte nekolik lidi pred tim nez se to zveřejní tak se obcas chybicka vloudí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: sobota 03. únor 2007 18:43 Předmět: |
|
|
Přečetl jsem si články o divadelních představeních a našel jsem tam pár chyb.
Bylo by asi dost nepřehledné je tady vypisovat, takže jsem se chtěl zeptat, zda ty texty, které jsem zkopíroval do Wordu a chyby zvýraznil, mohu někomu z redaktorů poslat mailem. Podle mě by to bylo asi nejlepší... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: sobota 03. únor 2007 19:29 Předmět: |
|
|
Posilej to mailsovy na admin@discworld.cz ale lidi nezneuzivat.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: sobota 03. únor 2007 19:43 Předmět: |
|
|
Dobře. Majls mě napadl jako první, ale raději jsem se zeptal.
Zneužívat? Jak bych mohl?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 05. únor 2007 23:13 Předmět: |
|
|
V seznamu internetových stránek v Zemětvorbě je odkaz na "staré" stránky Talpressu (www.krakatit.cz) zatímco v Kontaktech je odkaz na ty "nové" (www.talpress.cz).
V seznamu internetových stránek v Zemětvorbě je nefunkční odkaz na společnost Orangutan Foundation International (www.orangutan.org/home/home.php). Funkční odkaz je tento: www.orangutan.org. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majls

|
Zaslal: pondělí 05. únor 2007 23:38 Předmět: |
|
|
DORFL napsal: | V seznamu internetových stránek v Zemětvorbě je odkaz na "staré" stránky Talpressu (www.krakatit.cz) zatímco v Kontaktech je odkaz na ty "nové" (www.talpress.cz).
V seznamu internetových stránek v Zemětvorbě je nefunkční odkaz na společnost Orangutan Foundation International (www.orangutan.org/home/home.php). Funkční odkaz je tento: www.orangutan.org. |
no oni funguji obe stránky. zcela presne talpress.cz je primo nakladatelstvá a krakatit.cz je jejich prodejna knih a záslyková služba.
na ty orangutany se kouknu a pripadne opravim |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 05. únor 2007 23:48 Předmět: |
|
|
majls napsal: | no oni funguji obe stránky. zcela presne talpress.cz je primo nakladatelstvá a krakatit.cz je jejich prodejna knih a záslyková služba. |
To je fakt. Mě zmátla ta anketa, která zmizela z krakatit.cz a poté se objevily stránky talpress.cz i s tou anketou a tak nějak to na mě zapůsobilo jako jakýsi "upgrate".  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Harold

|
Zaslal: pondělí 19. únor 2007 23:32 Předmět: |
|
|
V Hadatiho reportu z Trpasliconu 2007 jsou chybné dva odkazy úplně na konci článku: na "Festival Fantazie" a informace o RD bloku na Majlsových stránkách.
edit: A ještě chybí písmenko "v" v odkazu na "Audiovizuální centrum". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: pondělí 19. únor 2007 23:58 Předmět: |
|
|
Jehé ted sem to hlásil prímo na velení...joo brno je všímavá ves  |
|