Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Která dívka je tou pravou MISS Zeměplocha? |
Angua |
|
45% |
[ 27 ] |
Zuzanka |
|
55% |
[ 33 ] |
|
Celkem hlasů : 60 |
|
Autor |
Zpráva |
Sibyla Elániová

|
Zaslal: čtvrtek 12. červenec 2007 20:53 Předmět: |
|
|
Mrakoplaška napsal: |
pročpak? já jsem jí taky neměla ráda, v těžkém melodičnu, ale pak jsem si jí oblíbila, když jsem četla Zloděje času dostala se mi do ruky kniha Výtvarný umění... tkže od tý doby je zuzanka snad mojí nejoblíbenjší postavou. Příde mi ale, že s Anguou má hodně společnýho. |
Já ani nevím, jak to vysvětlit... ona je v podstatě kladná, ale takovým - no tím její logickým způsobem. Pořád strašně kalkuluje, přijde mi paradoxně mnohem míň lidská než sám Smrť (kterýho žeru )... a takový mi zrovna nesedí. Nemyslím si, že by jí v tomhle byla Angua podobná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Noby

Založen: 6.2.2007 Příspěvky: 492 Bydliště: daleko za obzorem vnímání...
|
Zaslal: pátek 13. červenec 2007 13:29 Předmět: |
|
|
hmm...já nemám moc ráda ani Anguu ani Zuzanku ...moje jedno značná miss Plocha je krásná Běta neboť se mi velmi podobá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrakoplaška

|
Zaslal: pátek 13. červenec 2007 13:37 Předmět: |
|
|
Sibyla Elániová napsal: | Mrakoplaška napsal: |
pročpak? já jsem jí taky neměla ráda, v těžkém melodičnu, ale pak jsem si jí oblíbila, když jsem četla Zloděje času dostala se mi do ruky kniha Výtvarný umění... tkže od tý doby je zuzanka snad mojí nejoblíbenjší postavou. Příde mi ale, že s Anguou má hodně společnýho. |
Já ani nevím, jak to vysvětlit... ona je v podstatě kladná, ale takovým - no tím její logickým způsobem. Pořád strašně kalkuluje, přijde mi paradoxně mnohem míň lidská než sám Smrť (kterýho žeru )... a takový mi zrovna nesedí. Nemyslím si, že by jí v tomhle byla Angua podobná. |
no, a to je to co se me na ní právě líbí. Jo jasně, je to jen knižní postava, ale zitit, že tvůj nevlastní dědeček je Smrť, tak to s lidskou psychikou udělá hodně (no, a stejne si myslím, že v nitru tak chladná neni a nelidská neni... no uvidí se, jak se bude dál vyvíjet)... jo a jak vidíš takovou bábi zlopočasnou?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla Elániová

|
Zaslal: pátek 13. červenec 2007 13:44 Předmět: |
|
|
Mrakoplaška napsal: |
no, a to je to co se me na ní právě líbí. Jo jasně, je to jen knižní postava, ale zitit, že tvůj nevlastní dědeček je Smrť, tak to s lidskou psychikou udělá hodně (no, a stejne si myslím, že v nitru tak chladná neni a nelidská neni... no uvidí se, jak se bude dál vyvíjet)... jo a jak vidíš takovou bábi zlopočasnou?? |
Každá máme prostě jiný vkus, no
Jak vidím Bábi? Občas mi pěkně pije krev a trochu jí přeju, aby si natloukla kokos, ale jinak je mi sympatická... Stařenku mám sice radši, ale bez Bábi by Stařenka nebyla ani z půlky taková, jako je teď  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sargon

|
Zaslal: pátek 13. červenec 2007 14:50 Předmět: |
|
|
Mrakoplaška napsal: | ... no uvidí se, jak se bude dál vyvíjet |
Já myslim,že Zuzana už je vyvynutá dost a kdyby se vyvynulvovala dál,tak by vypadala jak Sybila  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
puczmeloun

|
Zaslal: pátek 13. červenec 2007 14:51 Předmět: |
|
|
Sargon napsal: | Mrakoplaška napsal: | ... no uvidí se, jak se bude dál vyvíjet |
Já myslim,že Zuzana už je vyvynutá dost a kdyby se vyvynulvovala dál,tak by vypadala jak Sybila  |
A nechci myslet kdyby se vyvinuovala až na anežku pardon agnes |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sargon

|
Zaslal: pátek 13. červenec 2007 15:03 Předmět: |
|
|
puczmeloun napsal: | Sargon napsal: | Mrakoplaška napsal: | ... no uvidí se, jak se bude dál vyvíjet |
A nechci myslet kdyby se vyvinuovala až na anežku pardon agnes |
Myslíš tu co si říká Perditaks??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla Elániová

|
Zaslal: pátek 13. červenec 2007 15:29 Předmět: |
|
|
Sargon napsal: | Mrakoplaška napsal: | ... no uvidí se, jak se bude dál vyvíjet |
Nevykládám si to osobně...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DRAGONN

|
Zaslal: neděle 09. prosinec 2007 13:39 Předmět: Zuzanka |
|
|
Podle mně je nejlepší Zuzanka a navíc se mně docela líbí ta herečka co ji hraje v Otci Prasátek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 09. prosinec 2007 14:31 Předmět: Re: Zuzanka |
|
|
DRAGONN napsal: | Podle mně je nejlepší Zuzanka a navíc se mně docela líbí ta herečka co ji hraje v Otci Prasátek  |
Když už jsme u toho... Mně také.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
effel

Založen: 1.5.2007 Příspěvky: 1472 Bydliště: Brno - zlatej střed Evropy
|
Zaslal: neděle 09. prosinec 2007 14:49 Předmět: Re: Zuzanka |
|
|
DORFL napsal: | DRAGONN napsal: | Podle mně je nejlepší Zuzanka a navíc se mně docela líbí ta herečka co ji hraje v Otci Prasátek  |
Když už jsme u toho... Mně také.  |
ty se radeji nevyjadruj nejlepsi je stejne Sybila Elaniova a vy panove nemate soudnost XD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seqoy Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 09. prosinec 2007 15:10 Předmět: |
|
|
effelko, souhlasim ! Ja take nejradeji Sibylu.
Mysleno charakterne:-) Jinak zeny pouszovat odmitam...ale takovej nejhezci chlap...hmm 
Naposledy upravil Seqoy dne neděle 09. prosinec 2007 16:09 , celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 09. prosinec 2007 15:27 Předmět: |
|
|
Mně se vždy nejvíc líbila Angua. Když si představím, jak občas pobíhá nahá po Ankh-Morporku nahá a hledá nějaké oblečení, které by si mohla po proměně obléci, tak... no prostě zapracuje má živá přestavivost :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 09. prosinec 2007 15:47 Předmět: Re: Zuzanka |
|
|
effel napsal: | ty se radeji nevyjadruj nejlepsi je stejne Sybila Elaniova a vy panove nemate soudnost XD |
Pozor, effel! Na Zuzanku mi nesahej! Ta její... kosa, to je něco! Ta holka to má prostě v kostech a to mi nikdo nikdy nevymluví.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rausek Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 09. prosinec 2007 16:05 Předmět: |
|
|
Souhlas s DORFLem Zuzka je prostě pěkná kost.  |
|
Návrat nahoru |