Obsah fóra U Prokopnutého bubnu U Prokopnutého bubnu
Toto fórum bylo celé uzamèeno, je pouze pro ètení. Již není v plánu jej nìkdy znovu otevøít. Registrace nových uživatelù fóra byla pozastavena.

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelùSeznam uživatelù   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PøihlášeníPøihlášení 

Zemìplošské písnì

Pøidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemùžete zde pøidávat odpovìdi ani upravovat své pøíspìvky!    Obsah fóra U Prokopnutého bubnu -> Obsah stránek Discworld.cz
Zobrazit pøedchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Zemìplošské písnì na Discworld.cz
Autor Zpráva
Rausek
Èlen Klubu Terryho Pratchetta

Pøíspìvky: 1406
Bydlištì: Plzeò

PøíspìvekZaslal: støeda 20. èerven 2007 20:39     Pøedmìt: Zemìplošské písnì Citovat

Moc pìknej, èlánek, už sem ani nedoufal, že se tu objeví. Smile Škoda že tu neni zveøejnìna píseò "Patricij nemá žádné míèe" Very Happy a také jsem postrádal slova k písni Hole mágù. Nepamatuje si je náhodou nìkdo z vás?
Já znam jenom:

Hole mágù, to nejsou pøeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Mladý mág má hùlku malou
???
Zato starý jí má silnou
???
Je dlouhá a èouhá,
jen oni znají,
k èemu ji mají.

P.S. Jo a taky si nemùžu vzpomenout na druhý verš ve tøetí sloce z trpaslièí písnì Zlato. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
majls

Pøíspìvky: 247

PøíspìvekZaslal: ètvrtek 21. èerven 2007 12:56     Pøedmìt: Re: Zemìplošské písnì Citovat

Rausek napsal:
Moc pìknej, èlánek, už sem ani nedoufal, že se tu objeví. Smile Škoda že tu neni zveøejnìna píseò "Patricij nemá žádné míèe" Very Happy a také jsem postrádal slova k písni Hole mágù. Nepamatuje si je náhodou nìkdo z vás?
Já znam jenom:

Hole mágù, to nejsou pøeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Mladý mág má hùlku malou
???
Zato starý jí má silnou
???
Je dlouhá a èouhá,
jen oni znají,
k èemu ji mají.

P.S. Jo a taky si nemùžu vzpomenout na druhý verš ve tøetí sloce z trpaslièí písnì Zlato. Very Happy

dìkujeme. teší mì že se èlánek líbí. Jen co budu mit chvilku tak tam pøihodim ke stažení alespon slajdy z pøednásky co byla na trpasliconu. tam ty texty jsou jestli se nepletu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Knihovník Nev. Univerzity

Pøíspìvky: 267
Bydlištì: Horoucí peklo

PøíspìvekZaslal: pátek 22. èerven 2007 19:29     Pøedmìt: Re: Zemìplošské písnì Citovat

Jeden mùj kámoš mi zpíval ježèí píseò jak jí zná z divadla v dlouhý, ale nebyla celá. "Píchy píchy, umøu smíchy," je prostì boží.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Keschimitzu
Anonymní

PøíspìvekZaslal: nedìle 06. leden 2008 19:47     Pøedmìt: Citovat

ty písnièky sou prostì skvìlý ale nevíte jestli se k nim nìkde nedají sehnat noty?
Ziriath

Pøíspìvky: 67
Bydlištì: Brno-Èernovice, vnìjší strana zdi

PøíspìvekZaslal: støeda 30. èerven 2010 22:49     Pøedmìt: Citovat

Škoda, že název písnièky The Patrician has no balls nejde poøádnì do èeštiny pøeložit tak, aby v ní byl ten dvojsmysl.

Ale našla jsem na tohle téma zajímavý fanouškovský výtvor: http://www.fanfiction.net/s/4069967/1/The_Patrician_didnt_have
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hadati
Èlen Klubu Terryho Pratchetta

Pøíspìvky: 3144
Bydlištì: Praha

PøíspìvekZaslal: nedìle 18. kvìten 2014 15:24     Pøedmìt: Citovat

Zobrazit pøíspìvky z pøedchozích:   
Pøidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemùžete zde pøidávat odpovìdi ani upravovat své pøíspìvky!    Obsah fóra U Prokopnutého bubnu -> Obsah stránek Discworld.cz Èasy uvádìny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Pøejdi na:  
Mùžete pøidat nové téma do tohoto fóra.
Mùžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemùžete upravovat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete mazat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete hlasovat v tomto fóru.