Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Btw eShop je na http://www.talpress.cz/shop/ |
|
Autor |
Zpráva |
puczmeloun

|
Zaslal: neděle 08. červenec 2007 17:00 Předmět: E-Shop |
|
|
V souvislosti s nově otevřeným e-shopem bych se chtěl zeptat jaká je cena doručení... tj. kolik si k obědnávce připlatím za přepravu
také bych chtěl upozornit, že v sekci FAQ je jeste text ze šablony a v sekci reklamace nefunguje odkaz na reklamační řád...
přeji hodně uspechu s novým e-shopem, snad bude užitečný i mě
Naposledy upravil puczmeloun dne pondělí 09. červenec 2007 21:03 , celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nakladatel Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 09. červenec 2007 20:50 Předmět: |
|
|
přeprava je: 20Kč při platbě převodem na účet nebo eBankou, dobírka plus 70 Kč. FAQ je zatím prázdná stránka, protože se žádné FAQ dosud nevyskytly - ale asi tam dáme dotaz na přepravu zboží ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martinez

Založen: 25.10.2006 Příspěvky: 370 Bydliště: Kladno - město vydolovaného uhlí a spousty oceli žadonící o to aby byla sebrána
|
Zaslal: úterý 10. červenec 2007 15:01 Předmět: |
|
|
Možná byste ještě mohli připsat jakým druhem balíku se to posílá (předpokládám, že to lítá přes ČP) - myslím, že se od toho odvíjí to jak dlouho to pak může viset na poště, ne?
Jinak eshop je super, brzo ho nejspíš využiju ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 10. červenec 2007 15:21 Předmět: |
|
|
já už jsem Eshop využila a když vyplňuje závaznou objednávku, tak si tam všechno ohledně způsobu dodání a cen pěkně vyberete. Prima. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: úterý 10. červenec 2007 23:20 Předmět: |
|
|
Martinez napsal: | Možná byste ještě mohli připsat jakým druhem balíku se to posílá (předpokládám, že to lítá přes ČP) - myslím, že se od toho odvíjí to jak dlouho to pak může viset na poště, ne?
Jinak eshop je super, brzo ho nejspíš využiju ... |
Předpoklad je správný, balíčky putují pomocí České pošty. První zásilky odejdou ve čtvrtek (v H-Agemu byla přes svátky dovolená). Talpress zase dovolenkuje od 16. do 24.7., takže nákupy doporučuji až po téhle dovolené. Pak to pojede samozřejmě naplno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
samajama
|
Zaslal: středa 12. září 2007 18:41 Předmět: Známky |
|
|
Já by sem měl dotaz, jestli nakladatelství Talpress bude mít ve své nabídce na eShopu i zeměplošské známky, které se začaly vydávat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čtvrtek 13. září 2007 10:41 Předmět: Re: Známky |
|
|
samajama napsal: | Já by sem měl dotaz, jestli nakladatelství Talpress bude mít ve své nabídce na eShopu i zeměplošské známky, které se začaly vydávat? |
Známky si lze objednat přes naši objednávkovou službu na www.krakatit.cz jen je potřeba vědět přesně, které  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deezer Člen Klubu Terryho Pratchetta
|
Zaslal: pondělí 08. listopad 2010 22:13 Předmět: známky |
|
|
Chtěla bych se zeptat, zda je někde přehled známek, které se dají objednat.Na Krakatitu jsem nenašla nikde o nich ani zmínku. Je tedy možnost si je objednat a kolik stojí a jaká je jejich dostupnost?
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cellindra Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 09. listopad 2010 13:48 Předmět: Re: známky |
|
|
Deezer napsal: | Chtěla bych se zeptat, zda je někde přehled známek, které se dají objednat.Na Krakatitu jsem nenašla nikde o nich ani zmínku. Je tedy možnost si je objednat a kolik stojí a jaká je jejich dostupnost?
Díky |
Zeměplošské známky prodává Discworld Emporium: http://www.discworldemporium.com/catalog.php?category=2
(takže předpokládám, že Talpress to objednává taky od nich), tak se tam podívej a vyber si. Jsou tam i ceny.
Mám doma tenhle balíček: http://www.discworldemporium.com/catalog.php?item=698&catid=32 a je to náááádhera! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skříťa

|
Zaslal: středa 27. duben 2011 17:46 Předmět: |
|
|
Já taky již využil služby Talpress - eshop a mám sním pouze dobré zkušenosti a to i přes to ,že jsem začal číst knihy pana Pratchetta teprve nedávno.
Díky Talpress jsem o krok dřív u knih než v běžném knihkupectví !!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čtvrtek 28. duben 2011 14:12 Předmět: |
|
|
Radost je i na naší straně! Díky. |
|