Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Vítěz ankety: Samuel Elánius |
|
Autor |
Zpráva |
Pan Priatel

|
Zaslal: pátek 24. listopad 2006 15:23 Předmět: |
|
|
Ale kamaratko sak ho ani nepoznas...
Mozno ze je to velmi dobry clovek...
Netreba ho hned odsudzovat koli tomu ze hovory prihluple ftipky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 24. listopad 2006 15:28 Předmět: |
|
|
No, já si tedy taky myslím, že mužským nejde ani tak o srdce, jako spíš o....... žaludek. Na dobrý jídlo se dá utáhnout kdokoliv, je třeba jim vysvětlit, že Zeměplacka je obzvlášť dobrý druh pizzy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nenapadáměžádnýméno Anonymní
|
Zaslal: pátek 24. listopad 2006 15:34 Předmět: |
|
|
Tý jo. Bych řek, že VeHaLi je skoro rozená svůdkyně. Navíc já toho mládence nevodsuzuju. Jenom si z něj dělam lekraci. Jako vtip a tak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pátek 24. listopad 2006 15:40 Předmět: |
|
|
nenapadáměžádnýméno napsal: | Tý jo. Bych řek, že VeHaLi je skoro rozená svůdkyně. Navíc já toho mládence nevodsuzuju. Jenom si z něj dělam lekraci. Jako vtip a tak. |
Jo svůdkyně to se mi to svádí, když k tomu občas stačí i nudle s mákem. Můj mužský ví, že je nemám ráda, takže každé jejich umístění do jídelního pořádku je nad všechna afrodisiaka. A nepotřebuji ani Stařenku.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolthan
|
Zaslal: sobota 25. listopad 2006 1:59 Předmět: |
|
|
VeHaLi napsal: | No, já si tedy taky myslím, že mužským nejde ani tak o srdce, jako spíš o....... žaludek. Na dobrý jídlo se dá utáhnout kdokoliv, je třeba jim vysvětlit, že Zeměplacka je obzvlášť dobrý druh pizzy  |
*POZN.AUTORA: PRVNÍ PIZZU VYMYSLEL NA PLOŠE KLAČSKÝ MYSTIK RONRON "ZJEVENÝ JOE"SHUWADI,KTERÝ TVRDIL,ŽE MU NA NI DAL RECEPT VE SNU SÁM STVOŘITEL PLOCHY,KTERÝ ÚDAJNĚ DODAL,ŽE TO JE TO,CO MĚL CELOU DOBU V ÚMYSLU STVOŘIT.POUŠTNÍ POUTNÍCI,KTEŘÍ VIDĚLI ORIGINÁL,S PROSLULOU A NEUVĚŘITELNOU DOKONALOSTÍ ZACHOVANÝ ZACHOVANÝ V ZAKÁZANÉM MĚSTĚ EE,ŘÍKAJÍ,ŽE STVOŘITEL MĚL EVIDENTNĚ NA MYSLI MALÝ SLANÝ KOLÁČ SE SÝREM A FEFERONKAMI OZDOBENÝ NĚKOLIKA ČERNÝMI OLIVAMI.TAKOVÉ VĚCI JAKO POHOŘÍ A OCEÁNY TAM PŘIDAL V TVÚRČÍM ZÁPALU A NA POSLEDNÍ CHVÍLI,JAK SE ČASTO STÁVÁ.
STAČÍ TO JAKO VYSVĚTLENÍ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolthan
|
Zaslal: sobota 25. listopad 2006 1:59 Předmět: |
|
|
KDYBY TO NĚKDO HLEDAL JE TO V MORTOVI. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
benino
|
Zaslal: neděle 03. prosinec 2006 23:27 Předmět: |
|
|
Mě osobně dostal Smrť v Otci prasátek,takže jasný hlas. Ale je dost těžký hlasovat v takovém výběru.Spíš bych souhlasil s tím,že každý díl má svého Missáka nebo Missku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stařenka Oggová bývalá Angua

|
Zaslal: pondělí 04. prosinec 2006 0:51 Předmět: |
|
|
benino napsal: | Mě osobně dostal Smrť v Otci prasátek,takže jasný hlas. Ale je dost těžký hlasovat v takovém výběru.Spíš bych souhlasil s tím,že každý díl má svého Missáka nebo Missku  |
já bych to ještě více rozvedla, a to tak, že všechny Pratchettovi postavy jsou geniální  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pan Priatel

|
Zaslal: pondělí 04. prosinec 2006 12:09 Předmět: |
|
|
Asi tak!
A kazda je genialna v niecom inom (ale ano! Aj magovia su genialny len sa to na 1. pohld nezda :0))
Proste hlasovanim o to kto je 2. po Babi Zlopocasnej by sme krivdili ostatnym postavam :0) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Druss Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 04. prosinec 2006 12:27 Předmět: |
|
|
Jednoznačně Smrť  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
WIZZ

Založen: 24.10.2006 Příspěvky: 23 Bydliště: Unseen University
|
Zaslal: pondělí 04. prosinec 2006 12:59 Předmět: |
|
|
ja myslim, ze je spousta nedocenenejch postav, treba Reg Půlbotka, mlatit nepritele vlastni rukou je genialni taktika(rozhodne kazkdyho nepritele to prekvapi) nebo Rumpál Žička, stary mag na s naslouchadlem na tunovem koleckovem kresle( urcite si vzpomenete, jak v pohyblivych obrazcich ho magove tahli pres zed university...
nebo treba Šíla(trpaslík z posledniho kontinentu) se svym obrnenym vozem
moje nejoblibenejsi dvojka je krysí Smrť a "štilip štilip" Havran |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knize.Vladivoj Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 23.10.2006 Příspěvky: 3187 Bydliště: Praha-Morpork/Bjonk/Lancre
|
Zaslal: pondělí 04. prosinec 2006 14:16 Předmět: |
|
|
Adelhaida napsal: | Mc Danald taky docela hezky voní a chuť už je horší O takových těch klobásách co prodávají na Václaváku (v Praze) i ve tři ráno to platí taky. Nevím co tak hezky voní, ale asi ten opékaný lůj. |
Pche, prej Václavák...zkoušeli jte někdo žrát to co prodávají večer na Národní v tom stánku u tram zastávky směr Smíchov? Nechápu doteď jak někdo dokáže udělat kyselej smažák
Jiank hlasoval jem pro Bláznivého "sožeto?so to řiká?" Humoše, ale jen proto že ve výběru není Knihovník. Aneb - parafráze na Muže ve zbrani - Patricij může mít šaty plné věciček určených k zabíjení, ale Knihovník má jednu na konci každé paže  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 04. prosinec 2006 14:27 Předmět: |
|
|
Knize.Vladivoj napsal: | Pche, prej Václavák...zkoušeli jte někdo žrát to co prodávají večer na Národní v tom stánku u tram zastávky směr Smíchov? Nechápu doteď jak někdo dokáže udělat kyselej smažák  |
Jestli oni ten Sýr nejdříve nemají v mrazáku a pak nějakou chvíli ve stánku, to by zkysl i kefír Je fakt, že takových Kolíků je plná Praha, ale na druhou stranu, začínají vánoční trhy a co by to byl výlet na Staromák bez vzorku klobásy, svařáku,...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
benino
|
Zaslal: úterý 05. prosinec 2006 23:35 Předmět: |
|
|
já jsem věděl,že jsem na jednu malinkou postavičku zapomněl.Vlastně na dvě.Tou první je už tady zmiňovaný krysí Smrť a tou druhou je pejsek,jak v Pohyblivých obrázcích dá hlavu na stranu a 'řekne' :HAF, HAF  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knize.Vladivoj Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 23.10.2006 Příspěvky: 3187 Bydliště: Praha-Morpork/Bjonk/Lancre
|
Zaslal: středa 06. prosinec 2006 12:32 Předmět: |
|
|
benino napsal: | já jsem věděl,že jsem na jednu malinkou postavičku zapomněl.Vlastně na dvě.Tou první je už tady zmiňovaný krysí Smrť a tou druhou je pejsek,jak v Pohyblivých obrázcích dá hlavu na stranu a 'řekne' :HAF, HAF  |
Čili Gaspoda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|