Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nakladatel Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 31. říjen 2008 14:56 Předmět: |
|
|
Mluvil jsem na DWConu s producentem z firmy RH Entertainment, který tvrdil, že ta všechna DVD byla jen první "release". Že prý v druhém vydání nějaké titulky budou. Tak uvidíme, zda a kdy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ploch44ever

|
Zaslal: pátek 31. říjen 2008 19:51 Předmět: |
|
|
nakladatel napsal: | Mluvil jsem na DWConu s producentem z firmy RH Entertainment, který tvrdil, že ta všechna DVD byla jen první "release". Že prý v druhém vydání nějaké titulky budou. Tak uvidíme, zda a kdy.  | neplánuje se nějaké vydání DVD(třeba otec prasátek) s českými titulky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pátek 31. říjen 2008 22:06 Předmět: |
|
|
No to uvidíme, jestli nás ti Amíci z 20th Century Fox (mají práva na distribuci po světě) osloví, anebo Honzu Kantůrka, a tak. Mají sice kancelář v Praze, ale nikoho tam neznáme. Chtělo by to udělat dopisovou akci a zavalit je dotazy, kdy že už budou DVD s českými titulky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 31. říjen 2008 23:04 Předmět: |
|
|
Mně by se líbilo, kdyby na český trh přišel Gormenghast, a klidně i pouze s anglickými titulky...ale o tom si asi můžu nechat jen zdát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ploch44ever

|
Zaslal: sobota 01. listopad 2008 11:04 Předmět: |
|
|
nakladatel napsal: | No to uvidíme, jestli nás ti Amíci z 20th Century Fox (mají práva na distribuci po světě) osloví, anebo Honzu Kantůrka, a tak. Mají sice kancelář v Praze, ale nikoho tam neznáme. Chtělo by to udělat dopisovou akci a zavalit je dotazy, kdy že už budou DVD s českými titulky... | oukej. Řekněte mi( už jsem se polepšil ) Kdy, co a kam to mám poslat a já je zavalím...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 03. listopad 2008 21:36 Předmět: |
|
|
Distribuční společnost Twenties century Fox uzavřela smlouvu s televizí Prima, takže bombardovat asi Primu dotazy, kdy že už bude vysílat film Hogfather, Colour of Magic, atd.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomis Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 1.10.2006 Příspěvky: 312 Bydliště: Prágl, Sometimes i jinde
|
Zaslal: pondělí 03. listopad 2008 22:33 Předmět: |
|
|
tak to bych považoval za zprávu dne:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 03. listopad 2008 22:51 Předmět: |
|
|
Na Primě mám kamarádku, snad by dokázala za nás lobovat :-)
Zejména, co se týče Otce prasátek bych se neobával. Je to kvalitní pohádka přímo určená pro vánoční svátky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elhana

|
Zaslal: neděle 23. listopad 2008 11:16 Předmět: |
|
|
nakladatel napsal: | No to uvidíme, jestli nás ti Amíci z 20th Century Fox (mají práva na distribuci po světě) osloví, anebo Honzu Kantůrka, a tak. Mají sice kancelář v Praze, ale nikoho tam neznáme. Chtělo by to udělat dopisovou akci a zavalit je dotazy, kdy že už budou DVD s českými titulky... |
Taky bych si ráda koupila originál DVD Otce prasátek i Barvu kouzel, ale opravdu potřebuju české titulky. A klidně jich koupím víc, je to bezva dárek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suriel Anonymní
|
Zaslal: čtvrtek 04. listopad 2010 15:19 Předmět: ale ano |
|
|
effel napsal: | pochybuji, ze by nekdy bydali tento film a treba i otce prasatek a barvu kouzel s ceskymi titulky
to by byl snad sen |
oba jsem s titulkama viděl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|