Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
effel

Založen: 1.5.2007 Příspěvky: 1472 Bydliště: Brno - zlatej střed Evropy
|
Zaslal: čtvrtek 03. červenec 2008 19:56 Předmět: |
|
|
nenapadáměžádnýméno napsal: | Já bych se chtěl voptat, estli hodlá nějakou postavu nechat umřít. Třebas Elánia nebo Vlahoše nebo Vetinariho. Prostě někoho důležitýho. |
tak ted jsi mi malem zlomil srdce - to te treba nenapadl Vysmesek, nebo Mrakoplas??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tezi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 03. červenec 2008 20:24 Předmět: |
|
|
Ploch44ever napsal: | Mě by zajímalo(nebo bych to spíš chtěl) jestli Terry neplánuje udělat knihu, kde budou vystupovat postavy jako mrakplaš, smrt, čarodějky a hlídka(nebo i vlahoš). Jako všichni dohromady. Nějaká dějová linka, kteá bude propojovat všechny tyto postavy... To je spíš muj sen...  |
Souhlasím, taky už mě to několikrát napadlo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrakoplaška

|
Zaslal: čtvrtek 03. červenec 2008 20:48 Předmět: |
|
|
effel napsal: | nenapadáměžádnýméno napsal: | Já bych se chtěl voptat, estli hodlá nějakou postavu nechat umřít. Třebas Elánia nebo Vlahoše nebo Vetinariho. Prostě někoho důležitýho. |
tak ted jsi mi malem zlomil srdce - to te treba nenapadl Vysmesek, nebo Mrakoplas??  |
nebo bábi... umře nakonec bábi zlopočasná? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: čtvrtek 03. červenec 2008 21:01 Předmět: |
|
|
Na L-Space jsem četl, že na konci Pohyblivých obrázků měl zemřít Gaspoda, ale nakonec byl Terry obměkčen.
Ale je to určitě dobrá otázka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 04. červenec 2008 19:03 Předmět: |
|
|
TheMole napsal: | Takhle - co je "přehledný soubor"? pokud by to stačilo sepsat do Wordu, tak se toho klidně ujmu...klidně i s tím překladem do angličtiny..  |
Ehm... Přátelé, prosím, můžete se toho chopit někdo jiný? Tento týden jsem zjistil, že budu mít v letních měsících poměrně hodně nečekané práce, tudíž bych při dobré vůli nestíhal sednout si k této sekci a zodpovědně se věnovat sběru a překladu otázek...takže nabízím svou funkci k dispozici. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hadati Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 08. červenec 2008 17:31 Předmět: |
|
|
Sekvojka slíbila, že mi s tím pomůže. Sám bych to nezvládnul. Ale kdyby se tu někdo nabídl a sepsal a upravil tu ty české dotazy, aby se mohla zabývat jen překladem, potěšilo by mě to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nenapadáměžádnýméno Anonymní
|
Zaslal: pátek 11. červenec 2008 8:32 Předmět: |
|
|
Další dotaz: Vyvodil pan Jiří Nenutil ve svym článku správnej názor? Podrobnosti sou tůdle. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keiko Anonymní
|
Zaslal: pátek 11. červenec 2008 10:35 Předmět: |
|
|
Já si myslím, že žádné určité odpovědi co se týče následující Zeměplochy nedá. Jako kdo umře a tak. To přece nebude prozrazovat, maximálně naznačí a budeme tam kde jsme teď Ty otázky na filmy bych tam nějaké dala, ale nemám do toho co kecat, neumím anglicky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seqoy Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pátek 11. červenec 2008 11:26 Předmět: |
|
|
Keiko: to je jedno, ze neumis anglicky. Vasim ukolem je vymyslet nejake rozumne otazky, o preklad se postaram ja. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomis Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 1.10.2006 Příspěvky: 312 Bydliště: Prágl, Sometimes i jinde
|
Zaslal: pátek 11. červenec 2008 13:12 Předmět: |
|
|
kdyz uz budou padat otazky na filmy, tak co se zeptat, kterou ze svych knizek povazuje(krome tech ktere uz jsou) za nejvic vhodnou ke sfilmovani? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marcel
|
Zaslal: středa 16. červenec 2008 13:10 Předmět: Dotaz na TP? |
|
|
Mám trochu slabost pro mašinky, tak jsem si říkal, co by s nimi asi provedl pan Pratchett na ploše -> zkouším tanto dotaz: Is there any chance of some sort of railway (choo-choo) introduction to the Discworld? Come to think about it there are „clacks“, the Ankh-Morpork Post Office , the Royal Mint and a few other up to date institutions but no transportation system at all (coaches not included). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomis Člen Klubu Terryho Pratchetta

Založen: 1.10.2006 Příspěvky: 312 Bydliště: Prágl, Sometimes i jinde
|
Zaslal: středa 16. červenec 2008 16:56 Předmět: |
|
|
treba si budou masinkou jezdit vybirat dane:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: středa 16. červenec 2008 21:20 Předmět: |
|
|
Marcel: Já bych se nedivil, kdyby se v podzemí A-M, kde se TP posledních pár dílů zmiňuje o kopání tunelů, objevilo něco ve stylu metra. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Myriáda Netrefkoulová

Založen: 2.11.2007 Příspěvky: 834 Bydliště: Sto Lat, hlávka 22
|
Zaslal: středa 16. červenec 2008 21:28 Předmět: |
|
|
tak vidím, že nejsem jediná, kdo tady myslí na mašinky, před časem jsme s etherínou chtěly napsat povídku o zakládání železnice na Zeměploše, přičemž Vetinari se měl stát skoroobětí železničního neštěstí...
To Hadati: Proč se pana Pratchetta rovnou nezeptat: Are the tunnels under ankh-morpork going to be some kind of underground?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: středa 16. červenec 2008 22:00 Předmět: |
|
|
Myriáda: Můžeme, ale stejně na to imho neodpoví :-)
Tak tu povídku napište. Nebo z toho zkuste vytvořit článek do Discworld Times (projekt, který se snažím rozjet, ale ještě jsem na to neměl čas) jako investigativní zeměplošské novinářky :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|