Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mrakoplaška

|
Zaslal: pátek 19. prosinec 2008 8:54 Předmět: |
|
|
mě hrozně pobavilo že na me bezmála 2 roky žárlila bezdůvodně jedna holka a pravděpodobně kuli tomu svýho kluka podváděla. Dovedela jsem se to včera. Ta holka je o dost hezčí než já a hrozně jí vadilo, když jsem se s tim klukem 1 za měsíc viděla (navíc když u toho byl michal) fakt nechápu nějaký uvažování |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Astfglt

|
Zaslal: pátek 19. prosinec 2008 16:17 Předmět: |
|
|
Opět z téhož blogu...:
Instrukce děkana proděkanům:
Zítra v devět hodin je zatmění Slunce, tedy něco, co se každý den nevidí. Ať pracovníci nastoupí v pracovním oděvu na nádvoří. Při pozorování tohoto řídkého jevu podám sám příslušný výklad. Bude-li pršet, nebude nic vidět a v tom případě půjdeme do posluchárny.
Instrukce proděkanů vedoucím kateder:
Na pokyn děkana bude zítra v devět hodin zatmění Slunce. Bude-li pršet, nebude to možné na nádvoří v pracovním oděvu vidět. V tom případě se provede zatmění Slunce ve 103, tedy něco, co se každý den nevidí.
Vedoucí kateder vedoucím ročníků:
Na pokyn děkana dojde zítra v devět hodin v pracovním oděvu ke zmizení Slunce. Děkan dá pokyn k tomu, má-li pršet, což se nevidí každý den.
Vedoucí ročníku vedoucím kroužků:
Bude-li zítra v posluchárně pršet, tedy něco, co se každý den nevidí, zmizí v devět hodin náš děkan v pracovním oděvu.
Vedoucí kroužku studentům:
Zítra v devět hodin zmizí náš děkan. Škoda, že se to nedá vidět každý den. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Myriáda Netrefkoulová

Založen: 2.11.2007 Příspěvky: 834 Bydliště: Sto Lat, hlávka 22
|
Zaslal: pátek 19. prosinec 2008 22:48 Předmět: |
|
|
DORFL napsal: | Mě velmi pobavilo toto...  |
Jé, to je od tebe hezké  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šimon

|
Zaslal: pátek 19. prosinec 2008 23:19 Předmět: |
|
|
Tss si stěžujete že jste podle znamení komunisti,já jsem malý bezcenný sráč a ještě ke všemu alkoholik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dawen

Založen: 11.5.2008 Příspěvky: 712 Bydliště: Hranice...palivového dříví
|
Zaslal: pátek 19. prosinec 2008 23:29 Předmět: |
|
|
Simon88 napsal: | Tss si stěžujete že jste podle znamení komunisti,já jsem malý bezcenný sráč a ještě ke všemu alkoholik  |
Já zas podle toho mám problémy s erekcí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TheMole Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: sobota 20. prosinec 2008 10:32 Předmět: |
|
|
tak tohle je přesné:
Často zahanbuješ ostatní, jsi netrpělivý a podceňuješ jejich rady. Neznáš nic jiného, než pořád nasírat každého ve svém okolí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Myriáda Netrefkoulová

Založen: 2.11.2007 Příspěvky: 834 Bydliště: Sto Lat, hlávka 22
|
Zaslal: neděle 21. prosinec 2008 1:37 Předmět: |
|
|
-"V moderni dobe internetu, ktery zkracuje vzdalenost mezi Evropou a Amerikou na 130ms je zbytecne videt dobre do dalky a splostela ocni bulva tak muze uvolnit vice prostoru pro mozkovou hmotu. Takze bryle jsou samozrejmost." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Astfglt

|
Zaslal: neděle 21. prosinec 2008 23:37 Předmět: |
|
|
Myriáda Netrefkoulová napsal: | -"V moderni dobe internetu, ktery zkracuje vzdalenost mezi Evropou a Amerikou na 130ms je zbytecne videt dobre do dalky a splostela ocni bulva tak muze uvolnit vice prostoru pro mozkovou hmotu. Takze bryle jsou samozrejmost." |
To si myslíš, že když nosíš brýle a ne čočky, můžeš se tu takto vydělovat?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DORFL Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 22. prosinec 2008 3:10 Předmět: |
|
|
Pobavil, potěšil mě v tuto chvíli pohled na zájmy v profilu jedné entity z tohoto diskuzního fóra. že jsem si to neuvědomil dříve...
"Čeština, fonetika, fantasy"
Já nevím, ale mně to přijde jako nádherná kombinace.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silence Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 22. prosinec 2008 7:55 Předmět: |
|
|
Včera na srazu mě velmi pobavila diskuze o tom, co je zelenina a co ovoce. Meloun je zelenina, banán bylina a bobulovina a vše, co nejí Rausek je taky zelenina. Můj svět to totálně změnilo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alvin

|
Zaslal: pondělí 22. prosinec 2008 12:17 Předmět: |
|
|
Mě včera na srazu pobavilo věcí Sice jsem byl na opačném konci stolu, ale diskuzi o zelenině jsem částečně taky zaslechl.
Dorfl: Vůbec netušíme, kdo by to mohl být  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 22. prosinec 2008 12:26 Předmět: |
|
|
Diskuze o zelenině, ovoci a bylinách mi sebrala veškeré iluze! Už nikdy nebudu jíst meloun!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rausek Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 22. prosinec 2008 12:33 Předmět: |
|
|
Elischka napsal: | Diskuze o zelenině, ovoci a bylinách mi sebrala veškeré iluze! Už nikdy nebudu jíst meloun!  | Podle Rauskovy zelenino-ovocné teorie je meloun ovoce. 
Naposledy upravil Rausek dne pondělí 22. prosinec 2008 12:37 , celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alvin

|
Zaslal: pondělí 22. prosinec 2008 12:34 Předmět: |
|
|
Elischka napsal: | Diskuze o zelenině, ovoci a bylinách mi sebrala veškeré iluze! Už nikdy nebudu jíst meloun!  |
Já jo... jelikož to je zelenina, tak na to nejsem alergickej... A hlavně melounů je spousta druhů a ten vodní, co je u nás nejznámější řadím na poslední místo (pravda, neochutnal jsem všechny, ale chystám se teď na Vánoce místo ovoce na všechny možné druhy melounů)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elischka Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 22. prosinec 2008 12:35 Předmět: |
|
|
Rausek napsal: | Elischka napsal: | Diskuze o zelenině, ovoci a bylinách mi sebrala veškeré iluze! Už nikdy nebudu jíst meloun!  | Podle Rauskovi zelenino-ovocné teorie je meloun ovoce.  |
Podle Rauskovi teorie??!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|