Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Martinez

Založen: 25.10.2006 Příspěvky: 370 Bydliště: Kladno - město vydolovaného uhlí a spousty oceli žadonící o to aby byla sebrána
|
Zaslal: neděle 26. listopad 2006 17:54 Předmět: |
|
|
VeHaLi napsal: | Já to tuhle pořítala a je to asi 80 knih. |
Byly doby, kdy jsem se na takovýhle číslo taky dostal - teď to nějak trestuhodně zanedbávám ... Budu muset zabrat... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Druss Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: neděle 26. listopad 2006 21:01 Předmět: |
|
|
Ahoj...Můj první post tady a tak si dám záležet
S knížkama T.P. jsem přišel poprvé do styku v prváku na střední...a to ve formě -kamarád půjčí a ty do 3 dnů vrátíš-.
Jelikož mi v červenci zemřel nejoblíbenější autor (D. Gemmell) tak jsem za něj hledal plnohodnotnou náhradu...a nastoupil Terry Pratchett. Díky nejmenovanému knihkupectví se mi daří postupně nakupovat zatím jen sérii Zeměplochy (po 2 měsících mám 28 knih včetně průvodců...v prosinci zbytek) a jedinný co mě dráždí je to že se nikde nedá sehnat Kuchařka stařenky Oggové.
Jo a proč jsem sem vlastně vlez (tento topic)?.....Jo už vím
Právě čtu MAGICKÝ PRAZDROJ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: neděle 26. listopad 2006 21:04 Předmět: |
|
|
Druss napsal: | Ahoj...Můj první post tady a tak si dám záležet
S knížkama T.P. jsem přišel poprvé do styku v prváku na střední...a to ve formě -kamarád půjčí a ty do 3 dnů vrátíš-.
Jelikož mi v červenci zemřel nejoblíbenější autor (D. Gemmell) tak jsem za něj hledal plnohodnotnou náhradu...a nastoupil Terry Pratchett. Díky nejmenovanému knihkupectví se mi daří postupně nakupovat zatím jen sérii Zeměplochy (po 2 měsících mám 28 knih včetně průvodců...v prosinci zbytek) a jedinný co mě dráždí je to že se nikde nedá sehnat Kuchařka stařenky Oggové.
Jo a proč jsem sem vlastně vlez (tento topic)?.....Jo už vím
Právě čtu MAGICKÝ PRAZDROJ |
Zdarec --- Brnko pane doporučuji - kuchařku furt maj a nejen v jednom knihkupectví + závidim rychlost nákupu  --- čet sem více, vlastním méně   |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: neděle 26. listopad 2006 21:32 Předmět: |
|
|
zavazadlo napsal: |
Zdarec --- Brnko pane doporučuji - kuchařku furt maj a nejen v jednom knihkupectví + závidim rychlost nákupu  --- čet sem více, vlastním méně   |
Pro mne připadají v úvaju jen webshopy, protože u nás nic nemáme a do Prahy se dostanu pomálu a do Brna už vůbec ne...tvůj post mne však nahlodal a právě jsem zjistil že na FantasyShopu ji maj...tak už je objednaná  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: neděle 26. listopad 2006 23:58 Předmět: |
|
|
Mno nic - tak jestli zejtra udelam zkousku tak si ficim koupit Čaroprávnost  --- a to jen kvuli tobe sakra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 27. listopad 2006 0:02 Předmět: |
|
|
zavazadlo napsal: | Mno nic - tak jestli zejtra udelam zkousku tak si ficim koupit Čaroprávnost  --- a to jen kvuli tobe sakra  |
V mém případě to kupuju dokaď to je k dostání...Kvůli vlastní blbosti jsem na střední nekoupil 2 knížky od Gemmella a teď budu čekat 2 roky než bude (plánovaný) dostisk...a jelikož jsou to oblíbenci tak to chci mít v cajku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: pondělí 27. listopad 2006 0:05 Předmět: |
|
|
No kdybych na to mel tak do toho taky jdu - ale studenti maj drahej zivot   |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pondělí 27. listopad 2006 0:06 Předmět: |
|
|
zavazadlo napsal: | No kdybych na to mel tak do toho taky jdu - ale studenti maj drahej zivot   |
JJ to znám proto tenkrát nebylo na ty knížky....teď si nějakou tu neřest klidně dopřeju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Amywiel

|
Zaslal: pondělí 27. listopad 2006 10:57 Předmět: |
|
|
Já jsem právě dočetla Soudné sestry (ano, jsem další z těch, kteří čtou knihy popořadě), a musím říct, že ačkoli jsem je četla zatraceně dlouho, fakt se mi líbily. Určitě víc, než Magický prazdroj, který jsem dočítala jen s velkou námahou.
V sobotu jsem si na Miniconu koupila nové Drakobijce, takže jdu číst ty, ačkoli já sama jsem se umístila na krásném 39. místě
A k Vánocům? Snad Abhorsenka od Gartha Nixe nebo další kusy Zeměplochy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mák Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: pondělí 27. listopad 2006 21:22 Předmět: |
|
|
Lord of the Rings
už je to dva měsíce, sem na kolem 950. stránky, kapitola The Steward and the King |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Duirin

|
Zaslal: pondělí 27. listopad 2006 21:59 Předmět: |
|
|
Tak letos jsem zatim jen u sve 53. knihy. To tu sedesatku nedam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stařenka Oggová bývalá Angua

|
Zaslal: pondělí 27. listopad 2006 22:00 Předmět: |
|
|
Duirin napsal: | Tak letos jsem zatim jen u sve 53. knihy. To tu sedesatku nedam. |
hihi to já možná jo....teď posledních 14 dnů jsem se zas vrhla na Zeměplochu, a to tim stylem, že co dva dny to jedna kniha  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavazadlo

|
Zaslal: pondělí 27. listopad 2006 22:01 Předmět: |
|
|
Asi tak - Čaropráááávnost (zase  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tom
|
Zaslal: úterý 28. listopad 2006 22:23 Předmět: |
|
|
Tak tedka jsem docetl Anansiho chlapce od Gaimana a chystam se na Posledni kontinent(teda nejdriv si ho budu muset vypujcit od kamarada a to je dost tezka prace ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VeHaLi Člen Klubu Terryho Pratchetta

|
Zaslal: úterý 28. listopad 2006 22:34 Předmět: |
|
|
Tom napsal: | Tak tedka jsem docetl Anansiho chlapce od Gaimana a chystam se na Posledni kontinent(teda nejdriv si ho budu muset vypujcit od kamarada a to je dost tezka prace ) |
Jóó Gaiman je super! Četl jsi i Hvězdný prach? Kouzelná pohádka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|